Vakantiehuizen in Noord Hongarije

Ontdek de bijzondere vakantiebestemmingen vanuit de vakantiehuizen in Noord-Hongarije. Kenmerkend zijn de gevarieerde landschappen en de beboste bergkammen, schilderachtige kleine dorpen, karakteristieke... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Hongarije


Informatie

Ontdek de bijzondere vakantiebestemmingen vanuit de vakantiehuizen in Noord-Hongarije. Kenmerkend zijn de gevarieerde landschappen en de beboste bergkammen, schilderachtige kleine dorpen, karakteristieke wijnstreken en historische steden. Noord-Hongarije is een populaire vakantiebestemming. Ontdek het vanuit de vakantiehuizen in Noord-Hongarije.

Vakantiehuizen in Noord-Hongarije voor een culturele vakantie.

De culturele vakantie is onvergetelijk vanuit de vakantiehuizen in Noord-Hongarije. Talloze culturule attracties kunt u hier overal verwachten. Als u van plaatselijke tradities houdt, Holloko was het eerste dorp op de werelderfgoedlijst van UNESCO, een soort van levend museum van volkskunst en tradities. De Eger citadel is een van de beroemdste kastelen in Hongarije, de stad heeft een minarette en Turkse baden. Ontdek de middeleeuwse kloosters, wijnkelders en de vele Kossuth monumenten van Sátoraljaújhely vanuit de vakantiehuizen in Noord-Hongarije. De wellness vakantie is rijk aan cultuur. Bezoek Hajduszoboszlo, een medicinale spa gebaseerd op jarenlange ervaring. Hier kunt u in een professionele sfeer ontspannen. Ontdek het ook het Hajduszoboszlo aquapark met diverse zwembaden.

Vakantiehuizen in Noord-Hongarije voor een avontuurlijke actieve vakantie.

Ontdek de vakantiehiuzen in Noord-Hongarije voor een avontuurlijke actieve vakantie die u niet snel zult vergeten. Op de hoogste top van Hongarije vindt u de Kékestető in the Mátra heuvels, de liefhebbers van een vakantie in de natuur zullen hier van genieten. Het Bukk nationaalpark is ideaal om te wandelen, mountainbiken, fietsen en nordic walking. U kunt hier indrukwekkende grotten vinden, hier zijn ooit de sporen of restanten van een prehistorisch mens gevonden. Als u waterplezier zoekt, het mooie Lillafüred resort aan het Hámori meer, of de rivier de Tisza en Bodrog zijn ideaal voor zwemmen, vissen, kano varen, kajakken, raften. Ontdek meer vanut de vakantiehuizen in Noord-Hongarije.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.