Vakantiehuizen in West Transdanubie

Ontdek de vakantiehuizen in West Transdanuvie voor een geweldige vakantie in Hongarije. Het ligt aan de westelijke grens, over West Transdanubie wordt wel gezegd dat het de meest dynamische regio in Hongarije is na Budapest. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in West Transdanubie


Informatie

Ontdek de vakantiehuizen in West Transdanuvie voor een geweldige vakantie in Hongarije. Het ligt aan de westelijke grens, over West Transdanubie wordt wel gezegd dat het de meest dynamische regio in Hongarije is na Budapest. Schilderachtige alpine uitlopers, grote groene bossen, historische steden en een unieke mix van Hongaarse, Australische en Kroatische cultuur; dit en meer kunt u verwachten als u er op uit trekt vanuit de vakantiehuizen in West Transdanubie. Bezoek een van de spa's zoals Granit Spa. U vindt hier kiezen voor genezende en ontspannende behandelingen en baden. Denkt u hierbij ook aan Granit spa, Kehidakustány spa, Bükfürdő, Fertő to en Sárvár. Elke spa biedt een eigen charme en specialiteit.

Vakantiehuizen in West Transdanubie voor een cultuurvakantie

De vakantiehuizen in West Transdanubie zijn ideaal voor een culturele vakantie in Hongarije. Het Millenaray Benedectine Klooster in Pannonhalma staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is een goed begin van uw cultuurvakantie. Gyor is de hoofdstad van de regio, en Sopron hebben aantrekkelijke centra, talloze musea, kunstgalerieen en een historische sfeer. Het zeer bijzondere Eszterházy kasteel in Fertőd is een internationaal beroemde culturele attractie, ook wel genoemd 'Versailles van Hongarije'.   Ontdek het schitterende gevarieerde aanbod vanuit de vakantiehuizen in West Transdanubie tijdens uw vakantie in Hongarije.

Vakantiehuizen in West Transdanubie voor een avontuurlijke actieve vakantie.

Voor hen die op zoek zijn naar een actieve avontuurlijke vakantie in Hongarije zal ook van onze vakantiehuizen in West Transdanubie houden. Er is hier veel te zien en te doen. Het Fertő-Hánság  Nationaalpark heeft veel ongerepte natuur en schitterende mogelijkheden voor wandelingen, fiets- en mountainbiketochten in de natuur. Liefhebbers van een watersportvakantie kunnen naar het meer Fertő of Héviz, deze staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO, hier kunt u zwemmen, waterskien duiken, kajakken kano varen, avontuurlijk raften op de Raba. Ontdek de geweldige plaatsen vanuit de vakantiehuizen in West Transdanubie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.