Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in ZALAKAROS

Zalakaros is een stadje, kuuroord en gemeente in Zala. De vakantiehuizen in Zalakaros staan klaar voor u. In 1962 werd een warmwaterbron ontdekt en in 1965 werd het thermaalbad geopend. Het water is rijk aan mineralen en voor veel bezoeekers... Lees meer

Informatie

Zalakaros is een stadje, kuuroord en gemeente in Zala. De vakantiehuizen in Zalakaros staan klaar voor u. In 1962 werd een warmwaterbron ontdekt en in 1965 werd het thermaalbad geopend. Het water is rijk aan mineralen en voor veel bezoeekers heeft dit een genezend effect. Zalakaros is misschien het kleinste stadje van Hongarije maar het biedt talloze mogelijkheden voor een gezellige en actieve vakantie.

De omgeving

Een vakantie in Zalakaros is aantrekkelijk voor hen die van natuur en buiten zijn houden. Het natuurgebied Kis Balaton ligt om de hoek en eigenlijk geldt hetzelfde voor het Balatonmeer. Rondkijkend in de omgeving met de auto, motor of fiets is een aanrader in een landschap met wijngaarden, fruitbomen en heuvels. Het landschap in combinatie met de kracht van het bronwater is fantastisch. Zalakaros vormt het hart van het kuuroord. Het natuurlijke bronwater en de voorzieningen van het spa- en wellnesscentrum werken uitstekend samen. Op de oppervlakte van bijna 4000m2 is bijna alles mogelijk. Er zijn programma’s voor paren met een romantisch tintje, maar u kunt ook een familie programma boeken met voor jong en oud de juiste behandeling. U vindt hier rust en ontspanning zowel mentaal als fysiek. De Hongaren houden van lekker eten en u mag hier van meegenieten tijdens uw vakantie in Zalakaros. U vindt hier dankzij het natuurlijke landschap mooie routes voor een wandeling, fietstocht en mountainbiketoer.

Bezienswaardigheden

De aanwezige wijngaarden in het landschap met de daarbij behorende wijnboerderijen en wijnkelders zijn belangrijke bezienswaardigheden van dit vakantiegebied. U zult met hartelijke gastvrijheid ontvangen worden, men is trots op het mooie Hongarije en de wijncultuur. De frisse lucht en de wijdsheid van het landschap bezorgen uw camera overuren aan werk. Deze regio in Hongarije is dan misschien wat minder bekend maar zeker niet minder bemind.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.