Vakantiehuizen in Zuid Transdanubie

Ontdek de mooie vakantiehuizen in Zuid Transdanubie in Hongarije voor een onvergetelijke vakantie in deze populaire vakantieplaats. Zuid Transdanubie is een mooie regio met veel mogelijkheden zoals de... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Transdanubie


Informatie

Ontdek de mooie vakantiehuizen in Zuid Transdanubie in Hongarije voor een onvergetelijke vakantie in deze populaire vakantieplaats. Zuid Transdanubie is een mooie regio met veel mogelijkheden zoals de talloze thermale baden en de spa resorts, historische steden en de schitterende natuur. Ontdek het in al zijn schoonheid vanuit de vakantiehuizen in Zuid Transdanubie in Hongarije.

Vakantiehuizen in Zuid Transdanubie voor een avontuurlijke actieve vakantie.

Plan uw vakantie vanuit de vakantiehuizen in Zuid Transdanubie voor een onvergetelijke avontuurlijke actieve vakantie. Het Duna-Drava nationaalpark biedt een schitterende landschap, u kunt hier heerlijk wandelen, mountainbiken en fietsen. Het Gemenc bos is ook een hele mooie natuurlijke omgeving waar de Donau en de Sio kleine eilanden vormen, samen vormen ze een schilderachtig landschap. De rivieren zijn zeer geschikt voor kajakavonturen, kano varen, vissen, zwemmen, raften. Ontdek het gebied vanuit de vakantiehuizen in Zuid Transdanubie.

Vakantiehuizen in Zuid Transdanubie voor een cultuurvakantie.

De mooie vakantiehuizen in Zuid Transdanubie zijn een ideale keus voor een culturele vakantie in dit gebied. U moet Pecs absoluut gezien hebben, het is het centrum van de regio, een centrum van 2000 jaar oud met Romaanse herinneringen, een schitterende kathedraal, Turkse moskees, een schitterende Minarette uit de 16e eeuw. Deze stad was in 2010 de culturele hoofdstad van Europa. Szigetvar is een belangrijk kasteel in Hongarije. Zoek een intrigerend historisch monument, kunstgalerie, museum in de buurt van uw vakantiehuis in Zuid Transdanubie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.