Vakantiehuizen in Apulie

Vakantiehuizen in Apulië zijn geschikt om van een gezellige strandvakantie te genieten. Grenzend aan de Adriatische zee en de Ionische zee, ligt de regio Apulia in het zuidoosten van Italië. Apulië is de voornaamste producent... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Apulie

Speciale Vakantiehuizendeals in Apulie


Informatie

Vakantiehuizen in Apulië zijn geschikt om van een gezellige strandvakantie te genieten. Grenzend aan de Adriatische zee en de Ionische zee, ligt de regio Apulia in het zuidoosten van Italië. Apulië is de voornaamste producent van olijven, dus u zult zeker tijdens uw vakantie zelf kunnen zien hoe olijfolie wordt gemaakt. Een ander bekend punt in Apulië is het bergachtig schiereiland Gargano, die u vanuit een vakantiehuis in Italie; die aan de kust ligt kunt gaan verkennen. Op dit eiland kunt u verschillende activiteiten gaan doen zoals de oudste altaar van west Europa gaan bewonderen of u kunt het Parco Nazionale del Gargano bezoeken en hier de flora en fauna van het eiland bekijken. Aan de schitterende zandstranden is het ook heerlijk toeven.

Strandvakantie vanuit een vakantiehuis in Apulië

Aangezien de regio Apulië aan de Adriatische en Ionische zee ligt, vindt u gegarandeerd tal van stranden en baaien waar u heerlijk kunt gaan zwemmen. U kunt hier de hele dag doorbrengen, niet alleen op het water, maar ook lekker op het strand. Vakantiehuisjes aan het strand als uitvalsbasis gebruikend, kunt u zo naar het strand toelopen, het helderblauwe water induiken, snorkelend of duikend de onderwaterwereld bewonderen en achteraf op een strandstoel weer even op adem komen. Bezoek de badplaats Vieste. Hier vindt u een mix van cultuur, natuur en strand. Ontdek de grote baai, bredestranden en wandelboulevard. Lunch in een van de vele terrassen die u aan de stranden kunt vinden en proef de heerlijke maaltijden van de Apulische keuken.

Cultuurvakantie in Apulië beleeft u vanuit vakantiehuizen in Apulië

U kunt de cultuur van Apulië bewonderen door tal van interessante bezienswaardigheden te bezoeken. Gaat uw voorkeur uit naar meer religieuze gebouwen en monumenten, dan kunt u kerken, heiligdommen, kloosters, doopkapellen, altaren of abdijen bezoeken. De abdij van Santa Maria Ripalta, het heiligdom van San Nazario of het altaar voor San Michele Arcangelo zijn maar enkele om op te noemen. U kunt een huisdiervriendelijk vakantiehuisje boeken en samen met uw huisdier uw vakantie komen doorbrengen in Apulië. Heeft het geboekte vakantiehuis een grote tuin, dan kunt u uw huisdier naar hartelust rond laten rennen, terwijl uzelf in een van de tuinstoelen van een glas koude limonade zit te genieten.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/