Puur genieten in onze vakantiehuizen in de Italiaanse Alpen

De bergen zijn de belangrijkste attractie vanaf de vakantiehuizen in Westelijke Italiaanse Alpen. Hier kunt u in de winter skiën, snowboarden, langlaufen en genieten van de sneeuw en in de zomer kunt u genieten op de rivieren van de watersport. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Italiaanse Alpen


Informatie

De bergen zijn de belangrijkste attractie vanaf de vakantiehuizen in Westelijke Italiaanse Alpen. Hier kunt u in de winter skiën, snowboarden, langlaufen en genieten van de sneeuw en in de zomer kunt u genieten op de rivieren van de watersport. De apres-ski is zeer goed verzorgd. Verder kunt u heerlijk wandelen in Piemont, een deel van deze regio. Mooie wintersportgebieden vindt u bij Bardonecchia, Cesana-San Sicario, Oulx, Pinerolo, Sauze d´Oulx, Sestriere en Turijn. De hoogste top van het Alpengebied is de Grenzipfel op 4618 meter in het Monta Rosa massief. Een bijzondere wandelvakantie in de natuur vindt u in de nationaalparken Gran Paradiso, Argentaro en Alpi Maritime en Alta Valle Pesio. Bij Turijn vindt u de Melkweg-Via lattea met een ski- of wandelroute. De Italiaanse Alpen zijn prachtig.

De cultuurreis in de Italiaanse Alpen is heel bijzonder

Zowel in de grote steden als in de bergdorpen vindt u mooie cultuur vanaf de vakantiehuizen in Westelijke Italiaanse Alpen. Bij Sauze D’Oulx en Bardonecchia vindt u authentieke bergdorpjes en stenen huisjes of een kerkje uit de 15e eeuw. Het historische centrum van Orta San Giulio is heel goed bewaard gebleven. Bij Scaro Monti leidt een wandelweg u langs 21 kapelletjes tot over de bergen van 1491 meter hoogte. Als culturele verwennerij in de keuken van Piemont speelt de truffel een stevige hoofdrol. Kies voor een stedentrip in Turijn, de hoofdstad van Piemont. Hier vindt u een gezellig centrum met pleinen, sfeervolle straten en winkels. Ontdek ook de natuurhistorische wijnroutes dwars door de natuur in Piemont. De vaak indrukwekkende kastelen staan op glooiende hellingen, ontdek het zelf.

Ontdek de rijke natuur in de Italiaanse bergen

De Westelijke Italiaanse Alpen bestaan uit een deel van de Piemont en de Val d’Aosta. In de Piemont vindt u meer dan 55 natuurparken zoals Argentera, Rocca Di Cavour of Gran Paradiso nationaalpark. U kunt als gezin natuurlijk altijd voor een pretpark kiezen. Zo ligt er tussen de Vooralpen en de Povlakte een unieke dierentuin in een prachtige natuurlijke omgeving. Bezoek de Grotta dei Dossi, het wandelpad overbrugt een hoogteverschil van 23 meter, een rondleiding is mogelijk. Het nationaalpark Gran Paradiso biedt naast een ongerepte natuur ontspannen mogelijkheden voor wandelen, klimmen en trekken door de bergen, langs het bergmeer Cereosle en authentieke bergdorpjes zoals Ceresole Reale en Noasce. De wintersport, natuur, Italiaanse keuken en gastvrijheid zijn een prima basis voor uw Italiaanse wintervakantie.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/