Vakantiehuizen in Crone

Kies voor een vakantie aan de oever van het Idromeer, daar vindt u ook de mooie vakantiehuizen bij Crone, een van de wijken van Idro. Het is een kleinschalige vakantiebestemming met diverse soorten accommodaties... Lees meer

Informatie

Kies voor een vakantie aan de oever van het Idromeer, daar vindt u ook de mooie vakantiehuizen bij Crone, een van de wijken van Idro. Het is een kleinschalige vakantiebestemming met diverse soorten accommodaties, dit alles vindt u in een natuurlijke omgeving.

Een actieve vakantie

Bij een actieve vakantie in Crone kunt u denken aan activiteiten in de bergen zoals klimmen, genieten van het prachtige uitzicht en de natuur. Wandelen en mountainbiken in de bergen is heerlijk, al zal het niet atijd eenvoudig zijn. Het Idromeer leent zich uitstekend voor de watersport met zwemmen, zeilen, surfen, kano varen, vissen. Er worden wandelingen met gids georganisseerd, voor wat zwaardere tochten en de gids kan u ook veel vertellen over de natuurhistorische achtergrond van het gebied. In het stadje zelf vindt u een tennisbaan, jeu de boules baan, manege waar u kunt paardrijden-lessen nemen en tochten in de omgeving maken met gids. Het is wel duidelijk; als u plezier wilt beleven aan een actieve vakantie, bent u bij Crone aan het juiste adres. Het Idromeer biedt mogelijkheden voor een visvakantie en het meer functioneert ook als irrigatie reserve voor gebieden als Brescia en Mantua.

Legendarisch

Tijdens een vakantie in Crone kunt u kennis maken met een mooie legende van deze regio. Het oude wijf speelt de hoofdrol, kwaadaardig en wijs. Ze heeft een bijna occulte wijsheid, vandaar ook het imago van een heks. Ooit werd hier het Tijdperk van wijsheid, vrijheid en persoonlijke kracht gevierd met een ritueel. De omgeving biedt een spirituele sfeer, voor de liefhebbers een bijzondere ervaring. Zowel schrijvers als kunstenaars voelen zich hierdoor aangetrokken en schreven hierover. Een vakantie in Crone heeft voor iedereen wel wat te bieden. De rustige en natuurlijke uitstraling trekt jaarlijks veel bezoekers.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/