Vakantiehuizen in Lombardije

Boek een vakantiehuis in Lombardije en geniet van een gezellige vakantie in deze regio gelegen in het noorden van Italië. Lombardije is de dichtstbevolkte en rijkste regio van Italië. Vanuit een vakantiehuisje in Lombardije... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Lombardije


Informatie

Boek een vakantiehuis in Lombardije en geniet van een gezellige vakantie in deze regio gelegen in het noorden van Italië. Lombardije is de dichtstbevolkte en rijkste regio van Italië. Vanuit een vakantiehuisje in Lombardije kunt u alle grote meren van Italië bezoeken zoals het Lago Maggiore, Lago di Garda en Lago di Como. Het continentale klimaat maakt het geschikt om hier tal van watersporten zoals zeilen en surfen te beoefenen. Bezoek het plaatsje Colico aan het Comomeer, van hieruit kunt u de bergen in of het water op. In de baai bij Lago di Piona vindt u rust, mag u varen en genieten.

De tijd doorbrengen in de natuur vanuit een vakantiehuis in Lombardije

Vanuit vakantiehuisjes in Lombardije kunt u ook genieten van het heuvelachtige tot bergachtige landschap. Maak mooie wandelingen in de natuur, beoefen bergsporten in de bergen of ga vissen in de vele rivieren die door Lombardije heen lopen. Van die mooie visvangst kunt u een heerlijk gerecht bereiden in een speciaal recept typerend voor de Lombaarse keuken. U kunt hiervan smullen terwijl u in de tuin van uw vakantiehuis zit te genieten van het mooie landschap.

Vakantiehuizen in Lombardije zijn geschikt voor het bewonderen van cultuur

Bezoek ook belangrijke steden in Lombardije zoals Milaan, Brescia, Bergamo en Como. Geniet hier van de culturele en historische aspecten van de regio. Winkel naar de mooiste kleding, wandel langs de prachtigste monumenten of geniet aan de fijnste stranden. Kortom, een vakantiehuisje in Lombardije is zeer zeker de moeite van een verblijf waard.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/