De lastminute vakantei in Lombardije is supergezellig

De lastminute vakantiehuizen in Lombardije zijn een van de mogelijkheden om Noord Italië op zijn mooist te leren kennen. Om u een idee te geven volgt hier een kleine omschrijving van het landschap. U vindt hier een Povlake, een grote laagvlakte van... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Lombardije


Informatie

De lastminute vakantiehuizen in Lombardije zijn een van de mogelijkheden om Noord Italië op zijn mooist te leren kennen. Om u een idee te geven volgt hier een kleine omschrijving van het landschap. U vindt hier een Povlake, een grote laagvlakte van het Italiaanse schiereiland. Hier liggen ook de steden zoals Milaan, Brescia en Bergamo. In Lombardije vindt u bijna alle noord Italiaanse meren behalve het Ortameer. Het Gardameer en Lago Maggiore zijn toeristische trekpleisters. En dan zijn er nog de bergen, de Alpen met de Piz Bernina op 4049m, een groot deel is beschermd gebied, ontdek de mooie Lombardische Alpendalen Valtellina en Val Camonica.

Milaan, Brescia en Bergamo

Een van de mooie steden in de Povlakte is Milaan, een toeristische trekpleister met een lastminutes in Italië. De naam betekent : in het midden van de vlakte, verwijzend naar de ligging midden in de Povlakte. In de stad staat het leven nauwelijks stil en de historische bezienswaardigheden zijn het bekijken waard vanaf de lastminute vakantiehuizen in Lombardije. Voorbeelden hiervan zijn de Dom, de basiliek Sant Ambrogio met de muurschildering van da Vincia-het laatse avondmaal of de meer modern Pirellitoren uit 1959. Het zeer oude La Scala theater wordt nog steeds gebruikt voor het opvoeren van mooie opera’s. Milaan is een toonaangevende stad voor de mode-haute couture, Versace en Armani hebben zich gevestigd in deze stad. Culinaire verwennerij bestaat uit risotto alla Milanese-rijstgerecht of panettone-vruchtencake. Het aanbod van musea is groot, zoals het museo Bagatti Valsecchi of de het wetenschappelijk technisch museum Leonardo da Vince of het archeologisch museum klooster Maggiore. Rondkijkend in de omgeving van Milaan mag u het kanalenbuurt Navigli. Winkelen in Milaan is een groot plezier dankzij het grote aanbod van winkels, smalle straatjes, mode en alles wat Italiaans is. Brescia is een stad ten westen van het Gardameer, het bisdom zetelt in deze stad. U vindt in deze stad de Nieuwe Dom uit de 16e eeuw met de bijzondere koepels, de Oude Dom of het stadspaleis Broletto. Bergamo ligt 40km van Milaan. Het is de oudstse stad van Lombardije met Etruskische, Keltische en Romeinse invloeden. Vele schrijvers waaronder Stendhal schreven lovende titels over de stad zoals De mooiste stad die ik ooit heb gezien. In het hoge gedeelte van de stad vindt u het oude Middeleeuwse gedeelte met het Oude Plein. In het lage gedeelte van de stad, via de kabeltrein verbonden met het oude centrum huisvest woonwijken en musea zoals de academi Carrara met werken van Rubens en Botticelli.

Het Gardameer

In de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Lombardije ligt het grootste meer van Italië, het Gardameer. Het meer ligt in een schilderachtige omgeving met oleanders, citroenbomen, cipressen en blauw water. Er liggen zeven kleine eilandjes in het meer zoals Garda eiland, San Biagio, Trimelone, Sogno en Olivo, Altare en Stella-rotseilandjes. Hoog boven de oostkust liggen de bergen van Monte Baldo met toppen als Altissimo op 2078m of Pozzette op 2218m. Aan de westkust kijkt u op de steile uit het water oprijzende rotsen met toppen van 1460 to 1900m. Het meer is een prachtig gebied als u van watersport , wandelen en fietsen houdt. Daarnaast zullen de liefhebbers van natuur en rust tijdens een lastminutes in Lombardije zeker genieten van het natuurlijk landschap.

Lago Maggiore

Het lago Maggiore ligt op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Het is een behoorlijk meer met 212km2, 60km lang en bijna 10km breed. Het meer ligt in twee landen maar aan beide kanten wordt Italiaans gesproken. In het voorjaar kan het smeltwater uit de bergen voor wateroverlast zorgen in de vlakbij gelegen dorpen. Ook hier liggen mooie eilandjes zoals Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Dit meer is een prachtige vakantiebestemming voor u als u van sportvissen houdt.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van mooie plaatsen en activiteiten dit u kunt verwachten bij de lastminute vakantiehuizen in Lombardije.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.