Vakantiehuizen in Trentino Zuid Tirol

De cultuurreizen in Italië vanaf de vakantiehuizen in Trentino-Zuid Tirol zijn een gezellig avontuur. Bolzano is een bijzonder stadje met een oud centrum, nog volledig in tact ondanks de WOII. Het Piazza Walter is de... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Trentino Zuid Tirol


Informatie

De cultuurreizen in Italië vanaf de vakantiehuizen in Trentino-Zuid Tirol zijn een gezellig avontuur. Bolzano is een bijzonder stadje met een oud centrum, nog volledig in tact ondanks de WOII. Het Piazza Walter is de oude dom in het centrum, opengesteld voor bezoekers. Bezoek het museo Civico met archeologische vondsten, klederdrachten en volkskunst. Het museum Rosengarten is zeker een aanrader qua ligging en collectie. Trento is een mooie stad met torens en paleizen in Italiaans sfeer, het ligt op de voormalige handelsroute vanaf Venezia. De Piazza Duomo met de Neptunus fontein is een prachtig stukje historische architectuur. De kerk is gedecoreerd met mooie fresco’s en rijke graven van bisschoppen. Cultuur in Italië is leuk voor jong en oud.

Geniet actief vanaf de Italiaanse vakantiehuizen

Vanaf de vakantiehuizen in Trentino-Zuid Tirol kunt u aan de zuidkant van de Alpen onbezorgd genieten van natuur en rust en afwisselende buitenactiviteiten. Bij een bezoek aan de Dolomieten kunt u fantastisch mountainbiken, fietsen, wandelen in de bergen of ontspannen in een kuuroord. Bij de rivier de Passirio vindt u mooie fiets- en wandelroutes evenals vaarroutes. Bij Merano in de bergen ligt een mooi skigebied, Meran2000. Hier kunt u ook het dorpsmuseum in Tirolo bezoeken. Bij Trentino-Alte Adige kunt u zomer en winter genieten. In de zomer kunt u op de meren alles verwachten van de watersport, golfen, bergbeklimmen, paard rijden en delta vliegen. In de winter kunt u op de zelfde meren ijszeilen. In de bergen zelf vindt u prachtige skigebieden.

Kies voor een bijzondere vakantie in Italië

In de nabije omgeving van de vakantiehuizen in Trentino-Zuid Tirol kunt u kiezen voor bijzondere vakantiebestemmingen. Zo staat Zuid Tirol bekend om de wintersport maar dat hier lekkere wijnen gemaakt worden is minder bekend. De wijnregio Bolzano is de kleinste Italiaanse wijnregio maar u vindt hier wel een groot en afwisselend aanbod van wijnen met een traditie van 4000 jaar. Bezoek de twee traditionele wijnbouwdorpen Appiano en Caldaro. Zoek verkoeling op de berg Renon met het treintje de bergen in, het boemeltje is gezellig en romantisch. Andere leuke dagtochten is het archeologisch museum in Bozen met mummies, het Messner bergmuseum in Belluno of de klimaattunnel Prettay in het Ahrntal. Ga lekker fietsen en wandelen in de appel- en wijnstreek in het vlakke Etschdal. Het is allemaal even leuk.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/