Vakantiehuizen voor de Zomervakantie in Trentino Zuid Tirol

Trentino Zuid-Tirol is de meest noordelijke regio van Italië, waar de meeste mensen eigenlijk Duits als hun moedertaal spreken, een Alpine gebied met prachtige uitzichten waarvan u kunt genieten vanuit uw vakantiehuis voor de zomervakantie in Trentino-Zuid-Tirol. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Trentino Zuid Tirol


Informatie

Trentino Zuid-Tirol is de meest noordelijke regio van Italië, waar de meeste mensen eigenlijk Duits als hun moedertaal spreken, een Alpine gebied met prachtige uitzichten waarvan u kunt genieten vanuit uw vakantiehuis voor de zomervakantie in Trentino-Zuid-Tirol. De wilde natuur, dat ook het belangrijkste nationale park van het land omvat, talrijke meren, glooiende heuvels en bergen, valleien en een adembenemend landschap, maken dit tot een ideaal gebied voor een geweldige zomervakantie met veel plezier en tal van activiteiten in de buitenlucht. Dit is waar je ook de Dolomieten, een prachtige bergketen die bekend staat om zijn ski-resorts in de winter en wandelroutes in de zomer kunt vinden. Als u overweegt om uw vakantie dit jaar in de bergen door te brengen, dan zal deze regio van Italië uw dromen waarmaken onder een verbluffend mooi landschap.

Ontsnap naar de bergen van Zuid Tirol

Soms zijn we allemaal op het punt waarop we de kosmopolitische stad wensen te ontsnappen, de veeleisende spotlights van de samenleving en onszelf gewoon willen verliezen tussen eenvoudige doch geweldige schoonheid van de natuur, uniek in zijn eenvoud en volledig in verscheidenheid. Met een vakantiehuis voor de zomervakantie in Trentino Zuid-Tirol ontsnapt u aan de dagelijkse hectiek en waant u zich in een verloren gewaande tijd. Het Stelvio Nationaal Park is het grootste park in Noord Italië, met een rijke verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder we gemzen, wilde zwijnen, marmotten, steenarenden, herten, adelaars, uilen en tal van andere soorten. Een wandeling in de Vinschgau zal de meest adembenemende uitzichten op de bergen onthullen, en u zult zelfs watervallen vinden in het Terentino-Zuid-Tirol gebied, niet te vergeten de talrijke meren zoals Idro Anterselva, Idro Favogna, Idro Caldaro, vermeldenswaardig is dat deze één van de warmste meren zijn om te zwemmen. Watersport is goed mogelijk in dit gebied, dus plezier is altijd voor handen dus geniet van uw zomervakantie in Trentino - Zuid-Tirol.

Geweldige cultuur van Zuid-Tirol

De cultuur in dit gebied vertaalt zich niet het beste middels de souvenirs die u hier vandaan naar huis kunt meenemen maar eerder door het dagelijkse leven van de mensen die hier wonen, een cultuur vol met geschiedenis, bezaaid met kerken, versterkte huizen en kastelen, architectuur en hedendaagse kunst. Uw zomervakantie in Trentino Zuid-Tirol kan er één zijn die perfect het unieke bergachtige karakter combineert met de tradities en cultuur, net als bij het Kasteel van Tirol, of op de Zuid-Tiroolse museum voor cultuur en geschiedenis. Kasteel Firmiano waakt over de Adige-vallei, met de MMM Messner Mountain Museum bovenop de berg, die ook bekend staat als de "betoverde berg". De muren van de Fortezza Fortress hebben ook veel te vertellen, uit de tijd dat dit fort een Habsburg kasteel was en een schuilplaats voor nazi-goud. Al met al is een zomervakantie in Trentino Zuid-Tirol, aangevuld met de wereldberoemde Italiaanse keuken, er een die zal u niet zult vergeten en waarvan u van ieder moment zult genieten.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/