Onze vakantiehuizen in de Aosta Vallei staan in de mooiste omgeving

Valle d’Aosta in Italië ligt tegen de grens van Frankrijk en is een van de mooiste gebieden in de Italiaanse Alpen. Onze vakantiehuizen in de Valle d’Aosta staan midden in de natuur of er vlakbij. Want daar ben je voor... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Valle d'Aosta


Informatie

Valle d’Aosta in Italië ligt tegen de grens van Frankrijk en is een van de mooiste gebieden in de Italiaanse Alpen. Onze vakantiehuizen in de Valle d’Aosta staan midden in de natuur of er vlakbij. Want daar ben je voor gekomen als je op vakantie in de Aosta Vallei bent. De Mont Blanc is hier de hoogste top met een hoogte van 4.800 meter.

In en rond Valle d’Aosta

In de regio Aosta vind je de hoogste toppen van de Italiaanse Alpen en daarom is het ook een zeer geliefd wintersportgebied. Maar de bergbeklimmers waren hier eerder. Velen hebben geprobeerd en proberen nu nog dagelijks in de zomermaanden de Mont Blanc te beklimmen. Bepakt met hun touwen, pikhouwelen en helmen zie je ze overal lopen. Een van de meest spectaculaire activiteiten die je hier kunt ondernemen is een ballonvaart maken, waar je ook maar in een van onze vakantiehuizen in Valle d’Aosta zit. Het is net een sprookje als je hier op de besneeuwde toppen van de bergen neer kijkt. In het stadje Aosta kan je een vaart boeken. Pak je kans als je op vakantie in Valle d’Aosta bent.

Kunst en cultuur

Als je een vakantiehuisje in Valle d’Aosta huurt ontkom je niet aan kunst en cultuur. Zelfs niet midden in de Italiaanse Alpen. Aosta is een stad uit de oudheid en hier zijn hier veel restanten van de Romeinse tijd terug te vinden: een forum, een amfitheater en de stadsmuren met poorten. Er zijn ook twee ondergrondse galerijen onder de kathedraal met een lengte van 130 en 90 meter die voor het publiek geopend zijn. Je kunt hier wel merken dat je in de bergen zit want overal zie je in Aosta bureaus die allerlei sportieve en recreatieve mogelijkheden aanbieden zoals trektochten door de bergen, kajakken, raften, via ferrata en canyoning. Je hoeft je hier dus niet te vervelen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/