Onze mooiste vakantiehuizen in Venetië zijn zeer geliefd

Eens in je leven moet je er toch geweest zijn, Venetië. De romantiek zit al in het woord en onze vakantiehuizen in Venetië en regio doen de rest.De prachtige pleinen en historische paleizen en gebouwen zijn stuk voor stuk plaatjes. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Venetië en regio


Informatie

Eens in je leven moet je er toch geweest zijn, Venetië. De romantiek zit al in het woord en onze vakantiehuizen in Venetië en regio doen de rest. De prachtige pleinen en historische paleizen en gebouwen zijn stuk voor stuk plaatjes. In Venetië rijden geen auto’s rond, dus je moet alles te voet of over het water doen. Maar dat is dan ook wel weer even iets anders als je op vakantie in Italië bent.

Per vaporetto door Venetië

Vanuit onze vakantiehuizen in Venetië liggen vlakbij het centrum waar het aan te raden is een dagkaart (of meerdaagse kaart) aan te schaffen voor de vaporetto’s. Er zijn 19 lijnen van deze openbaar vervoer boten die dwars door de stad varen. Plan van te voren wat u wilt zien en maak een speurtocht voor de kinderen zodat zij tijdens hun vakantie in Venetië spelenderwijs goed kijken naar wat ze allemaal om zich heen zien. Het San Marcoplein met de beroemde Basiliek San Marco is het grote plein met talrijke duiven dat de meeste mensen wel kennen. Op het Sint Marcoplein staat eveneens het Palazzo Ducale, het dogepaleis uit de 9e eeuw dat in de tijd dat Venetië een zelfstandige republiek was ook werd gebruikt als stadhuis en gerechtshof. Venetië staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Rondom het eiland Venetië

Tijdens je vakantie in Venetië is het ook een aanrader enkele andere eilanden in de lagune te bezoeken. Murano is leuk om te zien en te bereiken met de vaporetto nummer 41. Hier kunt u een glasblazerij bezoeken. Burano is een gezellig eiland met mooie pastelkleurige huizen dat ooit een kunstenaarseiland was. Nu maken veel vrouwen op Burano nog het wereldberoemde kantwerk en zijn er nog vissers die er dagelijks op uit gaan. Het eiland Lido is er voor de strandliefhebbers die na een dag slenteren door de stad wel even een verfrissende duik willen nemen. Mogelijkheden genoeg rond de vakantiehuisjes in Venetië toch?

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/