De lastminutes in Venetie en omgeving zijn super

Met de lastminute vakantiehuizen in Venetie en regio kiest u voor een bijzondere vakantie in Noordoost Italië. Venetië is een wereldwijd bekende stad, een historisch centrum met veel water, het staat met reden op de lijst... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Venetië en regio


Informatie

Met de lastminute vakantiehuizenin Venetie en regio kiest u voor een bijzondere vakantie in Noordoost Italië. Venetië is een wereldwijd bekende stad, een historisch centrum met veel water, het staat met reden op de lijst van de Werelderfgoederen van de UNESCO. U vindt gezelligheid op de terrasjes en in de sfeervolle straten, er is romantiek op het water. De Lagune van Venetië is prachtig en heeft veel te bieden zoals Murano met de glasblazerijen, Torcello, Buran met de kleurige huizen, Lido, Guidecca, San Giorgio Maggiore en Pellstertrina.

Bezienswaardigheden in Venetië

U zult tijdens uw lastminutes in Venetië en omgeving en uw diverse rondvaarten mooie gebouwen en monumenten aantreffen. Het gaat te ver om een volledig overzicht te geven, vandaar deze kleine selectie voor u. In Venetië zelf staat de basiliek van San Marco op het Piazza San Marco compleet met mozaieken, marmer, bronzen beelden en een altaar versierd met edelstenen, onvergetelijk mooi. Het Palazzo Ducale is uit de 9e eeuw en functioneerde als woning, stadhuis en rechtzaal, ook hier vindt u weer talloze kunstschatten. Ontdek het San Marcoplein met de naam Piazza, de klokkentoren van de Basiliek van San Marco is een bijzonder stukje cultuur en geschiedenis. Bezoek een van de mooie kerken zoals de San Zaccaria kerk, een prachtig voorbeeld van de Renaissance in Venetië. Naast kunst vindt u in Venetië de Ghetto, de Joodse wijk met vijf synagogen of de Riva degli Schiavoni-kade langs het kanaal waar men graag en veel flaneert en natuurlijk de Bacino Orseolo,de opstapplaats van de gondels voor een informatieve-gezellige-romantische rondvaart door de stad tijdens een lastminutes in Venetië en regio. De Brug der Zuchten is een bizarre en bijzondere brug, de naam relateert aan de diverse pogingen voor zelfdoding. Andere bruggen zijn de Rialtobrug of de Ponte degli Scalzi. Als u de sfeer van de stad wilt proeven tijdens een evenement, bekijk de agenda op internet en plan uw lastminute vakantie in Venetie en regio rond bijvoorbeeld het Carnaval van Venetië. Dan staat de hele stad op zijn kop. Andere evenementen zijn het Filmfestival of de roeiwedstrijd Vogalonga met boottypes uit de hele wereld. Kenmerkend voor Venetië is het Venetiaans glas, dit ziet u terug in de diverse winkels, kunstgalerijen en ateliers in de stad. Tot slot nog een leuk feit over de stad zelf; de stad had veel fans inclusief historische personen zoals Marco Polo, componisten Monteverdi en Vivaldi. Als u in ooit in Venetië was, weet u dat het omschrijven van de sfeer in deze unieke stad heel lastig is, dit moet u zelf ervaren.

De omgeving van Venetië

De omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Venetië en omgeving is een grote uitnodiging voor hen die graag wat willen zien en doen tijdens hun vakantie. Murano is zelf een groep eilandjes onderling verbonden door bruggen. Het glaswerk wat hier gemaakt wordt is uniek en schitterend. Murano is een populaire toeristische trekpleister waar na een lange strijd van afwisselend armoede en welvaart nu deze stad populair is bij toeristen vanwege het glaswerk en het maken van spiegels, en natuurlijk het Aventurijnglas. Torcella is een rustig eiland met een paar belangrijke historische gebouwen die terugverwijzen naar een rijk verleden. Een mooi voorbeeld hiervan is de kathedraal van Santa Maria Assunta met de prachtige mozaieken. Lido is een langgerekte schoorwal als scheiding van de open zee. Het is 18km lang en de stranden zijn prachtig en liggen uitgestrekt van Chioggia tot aan Jesolo. Guidecca is een eiland van 2km bij 300m, een unieke locatie met een monument namelijk de kerk Il Redentore uit 1592 met een schat aan schilderwerken van oude meesters. Als u steeds meer leest over het mooie Italië, wordt uw wens om uw lastminute vakantie in Italië door te brengen steeds groter……………. Totdat u echt boekt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/