Maak kennis met de villa's in Italië voor een onvergetelijke actieve vakantie. De villa’s met zwembad en een vakantie met hond zijn bijzonder voor iedereen. Daarnaast vindt u hier veel speelruimte voor de kinderen, een parkeerplaats... Lees meer

Speciale Villasdeals in Italie


Informatie

Maak kennis met de villa's in Italië voor een onvergetelijke actieve vakantie . De villa’s met zwembad en een vakantie met hond zijn bijzonder voor iedereen. Daarnaast vindt u hier veel speelruimte voor de kinderen, een parkeerplaats, comfort en gezelligheid en een uitnodigend terras. U vindt door het hele land aantrekkelijke attracties voor het hele gezin, inclusief de kinderen. Bij Florence en Siena vindt u in het heuvellandschap speel-, water- en natuurparken, met mogelijkheden voor alle leeftijden. In Lombardije vindt u het Italiaanse Madurodam en kunt u Milaan in het klein bewonderen. In Noord Italië vindt u prachtige meren zoals het Gardameer, ook daar vindt u mooie water- en natuurparken voor jong en oud.

Cultuur opsnuiven in Italië

Villa’s in Italië zijn gezellige accommodaties voorzien van een extra beetje luxe. Snuif de cultuur op in dit prachtige land en herleef het verleden. Een bezoek aan de havenstad Genua de culturele hoofdstad van Europa in 2004 is zeker de moeite waard. U vindt hier een mooie vuurtoren en u kunt hier allerlei bezienswaardigheden bezoeken zoals een kathedraal uit de 11e eeuw, het koninklijk paleis uit de 16e eeuw, het Aquarium, het Piazza de Ferrari en nog veel meer. Ontdek het zelf als u in deze omgeving rondkijkt tijdens een prachtige stadswandeling. Een toeristische trekpleister in Italië is het huis van Columbus, Casa Di Cristoforo Colombo. Met een vakantievilla in Italië zult u genieten.

Bijzondere vakantie met een hint van luxe

Villa’s in Italië zijn bijzondere accommodaties en u vindt ze overal, bijvoorbeeld in Trentino-Alto Adige. Een ideale bestemming voor een skivakantie in Italië, maar ook in de zomer een bestemming die zeker de moeite waard is. U vindt hier een prachtig berglandschap, u kunt het Museo Archeologico bezoeken, een tocht door de oude mijnschachten maken en pootafdrukken van dinosaurussen bewonderen. De warme zon, buitenleven, gastronomie en samen uit zijn. Per regio zult u op uw eigen wijze genieten van een prachtige vakantie in Italië. In Umbrië vindt u een landschap van bergen, groene heuvels, olijfbomen, rivieren en meren. In Toscane vindt u groene heuvels met wijngaarden, olijfbomen, schilderachtige landschappen, oude stadjes. U heeft als bezoeker een luxe probleem, u zult moeten kiezen wat u wilt zien en wat u wilt doen, boek een villa in Italië bij Bungalow.Net.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.