Met de last mintes Luxemburg ontdekken

De last minute vakantieparken in Luxemburg zijn de ideale oplossing voor een spontane vakantie. Vanuit Nederland en België is het niet ver rijden en er zijn ontelbare mogelijkheden om van de natuur te genieten. Lees meer

Populaire Vakantieparken

Vakantiepark Sapiniere
Vakantiepark Sapiniere

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantieparkendeals in Luxemburg


Informatie

De last minute vakantieparken in Luxemburg zijn de ideale oplossing voor een spontane vakantie. Vanuit Nederland en België is het niet ver rijden en er zijn ontelbare mogelijkheden om van de natuur te genieten. In het noorden liggen de uitlopers van de Ardennen en in het zuiden vindt u het Müllerthal, twee uitstekende locaties om heerlijk te wandelen. Met de last minutes in Luxemburg kunt u het Grünewald ontdekken, een populair recreatiegebied, maar ook de Moezelvallei, waar u werkelijk heerlijke wijnen vindt. Deze zijn een perfecte combinatie met een barbecueavondje bij uw vakantiehuis. Proef van een zalige vakantie dit jaar op een last minute bungalowpark in Luxemburg.

Ga terug in de tijd naar de Middeleeuwen

Spontaan op vakantie om de cultuur op te snuiven? Met de last minute vakantieparken in Luxemburg van Bungalow.Net wordt dit waarheid. Het is een van de kleinste landen in Europa, desondanks vindt u in Luxemburg prachtige natuurgebieden zoals de Eschvallei ook wel de vallei van de zeven kastelen genoemd. Een heerlijke wandeling over het 37 kilometer lange wandelpad voert u langs de zeven kastelen zoals de Mersch, Schoenfels en Hollenfels. Ook in Oesling vindt u diverse kastelen om te bezoeken zoals kasteel Vianden. In Vianden zelf vindt het Victor Hugo museum, een poppen- en speelgoedmuseum en de notenmarkt in Oktober. Proef de heerlijke delicatessen zoals walnootcake en walnotenlikeur. Last u mee terug voeren in de tijd met de last minutes in Luxemburg.

Een actieve vakantie in Luxemburg

Maak dankbaar gebruik van een van de last minute vakantiehuizen in Luxemburg en bespaar op die speciale vakantie met familie of vrienden. Voor een zacht prijsje gaat u op reis en dat biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld de vakantie gezellig af te sluiten bij één van de uitstekende restaurants die dit land te bieden heeft. De natuur in Luxemburg is schitterend en veelzijdig en u kunt dit op vele manieren verkennen. Bijvoorbeeld de natuur in klein Zwitserland met activiteiten zoals klimmen, bergwandelen, abseilen en paardrijden. Bezoek het Rode land, beroemd vanwege de staalproducten en de familieattracties zoals Parc Merveilleux, een amusementspark in Bettenburg. Geniet in het Groothertogdom Luxemburg.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/