Vakantie aan het water met de last minutes in Karinthië

Karinthië is het land van de zwemmeren, het heeft namelijk zo’n 200 meren waarin gezwommen kan worden. Ideaal voor een familievakantie. Met de last minute vakantiehuizen in Karinthië, kunt u spontaan besluiten om op vakantie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Karinthië


Informatie

Karinthië is het land van de zwemmeren, het heeft namelijk zo’n 200 meren waarin gezwommen kan worden. Ideaal voor een familievakantie. Met de last minute vakantiehuizen in Karinthië, kunt u spontaan besluiten om op vakantie te gaan. Wist u dat een groot aantal van de meren ’s zomers een watertemperatuur heeft die oploopt tot 26 of 27 graden? Ideaal voor heel wat uurtjes waterpret. De bekendste meren in Karinthië zijn de Klopeinersee, Weissensee, Presseggersee, Faakersee en Millstättersee. Allemaal hebben ze zo hun eigen charme. Beleef de zonsopkomst of een schitterende zonsondergang, huur een bootje om de omgeving te verkennen of ga lekker zwemmen, snorkelen en kajakken. De kinderen zullen hier ook genieten van alle activiteiten. Bij veel zwemmeren is een speciaal zwemgedeelte met faciliteiten zoals glijbanen en speeltuinen. Jullie zullen genieten van deze last minute vakantie in Karinthië.

Cultuur opsnuiven

Hoewel Karinthië uit heel veel natuur bestaat is er ook voldoende cultuur op te snuiven voor de liefhebbers. De hoofdstad van de provincie is Klagenfurt en is een bezoek zeker waard. De dom en marktplein zijn markante plekken in de stad. Voor een dagje winkelen bent u hier ook aan het juiste adres. Het kunstenaarsstadje Gmünd heeft elk jaar een uitgebreid cultureel programma. In de kastelenstad Friesach kunt u helpen om een levensgroot Middeleeuws kasteel te bouwen, met enkel natuurlijke bouwmiddelen en werktuigen. Verder zijn er natuurlijk diverse musea en festivals om het dagelijks leven en de tradities van Oostenrijk te leren kennen. Er is altijd wel wat te beleven rondom de last minute vakantiehuisjes in Karinthië. Het plaatselijke VVV kantoor kan u ook diverse tips geven. Wilt u een dagje eens wat anders, dan is een uitstapje naar Slovenië of Italië ook altijd een optie.

Actief genieten in de bergen

De bergen in Karinthië zijn weliswaar wat lager dan die van Tirol en Salzburg, toch kan hier ’s winters volop geskied worden en ligt er soms ook tot laat in het voorjaar sneeuw op de bergen. Met de last minute vakantiehuizen in Karinthië kunt u het hele jaar door actief genieten in de bergen. Terwijl u ’s winters de lange latten onderbindt voor een last minute skivakantie, wandelt u ’s zomers zo vanaf de voordeur van uw huisje de bergen in. Neem één van de vele stoeltjesliften die u meenemen naar de kam van de bergen om daar verder te wandelen. Het uitzicht is ronduit schitterend. Ook vanaf de Aussichtsturm Pyramidenkogel heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Deze 120m hoge uitkijktoren is uniek. Bent u een echte natuurliefhebber dan zijn er diverse autoroutes en wandeltochten die u meenemen door de specifieke natuur van de Alpen. Eén hiervan is de Tscheppaschlucht Ferlach, een prachtige kloof door een schitterend landschap. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen in Karinthië. Zij zullen het Walderlebnispark geweldig vinden. Hier kan je via verschillende parcours het bos ontdekken. De Sagamundo fabelwereld en het St Veit trein-, verkeer en stadsmuseum zullen ook tot de verbeelding spreken. Reden te meer om één van de last minute vakantiehuizen in Karinthië te boeken.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/