Geniet van de zomer vanaf de voordelige vakantiehuizen in Karinthië

Ontdek een van de mooie vakantiegebieden in Oostenrijk vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Karinthië. Als u kiest voor een zomervakantie in Karinthië krijgt u twee voor de prijs van een. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Karinthië


Informatie

Ontdek een van de mooie vakantiegebieden in Oostenrijk vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Karinthië. Als u kiest voor een zomervakantie in Karinthië krijgt u twee voor de prijs van een. U ontdekt hier een prachtig en afwisselend merenlandschap en tegelijkertijd ervaart u hier de zonnige zuidkant van de Alpen. Watersport en bergsport vanaf een en het zelfde vakantiehuis voor zomervakantie in Karinthië is dus heel goed mogelijk.

De omgeving van Karinthië

Het landschap van Karinthië telt ruim duizend meren, een van de bekendere meren is het Ossiachermeer of het Maltschachermeer. Op beide meren vindt u meerdere mogelijkheden voor de watersport en u kunt hier heerlijk zwemmen in de zomer als het water eenmaal opgewarmd is door de zon. Andere watersportactiviteiten die u hier zult aantreffen zijn zeilen, surfen, waterskiën, duiken, paragliden. In combinatie met de meren zult u ook gezellige kleine dorpen, soms nog authentieke vissersdorpen ontdekken zoals bij het Pirkdorfermeer . Als u kiest voor het Turrachermeer, dan ontdekt u vanzelf de unieke wandelpaadjes en het dorpscentrum. Steden als Klagenfurt, Villach of Salzburg liggen binnen handbereik voor een dagje stadten vanaf uw vakaniehuis voor zomervakantie in Karinthië.

Bezienswaardigheden in Karinthië

Karinthië is een bijzonder deel van Oostenrijk met unieke bezienswaardigheden zoals de Pyramidenkogel, een schitterend uitkijkpunt vanaf een mooi platform. Als u wat van de omgeving van uw vakantiehuis in Karinthië wilt zien kunt u met de kabelbaan de Gletscher Express tot 2200m hoog komen in acht minuten, vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht en u kunt als u wilt naar beneden wandelen of mountainbiken. Een andere bijzondere kabelbaan is de Goldeck cabine. U gaat vanaf de stad met de cabine tot 2000m de bergen in. De Petzen cabine gaat tot 1700m hoogte, de Turracher Hohe panoramische kabelbaan gaat tot 2000m. In de zomer zijn deze kabelbanen en cabines gewoon in werking zodat u op diverse manieren kunt genieten van de omgeving. Andere cabines en kabelbanen vindt u bij Gerlitzer, Weissensee of Bad Kleinkirhcheim . Als u een museum wilt bezoeken, ontdek het Porsch museum in Gmundt. Dit is het eerste privemuseum van Porsches in de geboorteplaats van de eerste Porsche. Kastelen in Oostenrijk zijn geen onbekenden zoals het Hochosterwitz kasteel uit 860. Een ander mooi historisch gebouw in de bergen is het Benedictine klooster van St Paul waar nu een modern museum gehuisvest is. Liefhebbers van kunst zijn in de stad Gmund aan het goede adres. Er wordt hier ruim aandacht geschonken aan kunst en cultuur in de omgeving van een Middeleeuwse stad, een unieke combinatie die al veel bezoekers trok. De zomervakantie in Karinthië is heerlijk. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar rust of actie of natuur, hier is voor ieder wat wils.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.