Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Last Minute Vakantiehuizen in Zuid Bohemen

Houdt u van sightseeing en ontspanning en zoekt u een paradijs als vakantiebestemming, dan kunt u dit last minute vinden met een vakantiehuis in Zuid-Bohemen. Tsjechië is een landschap vol met bossen en meren... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Zuid Bohemen

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Bohemen


Informatie

Houdt u van sightseeing en ontspanning en zoekt u een paradijs als vakantiebestemming, dan kunt u dit last minute vinden met een vakantiehuis in Zuid-Bohemen. Tsjechië is een landschap vol met bossen en meren, landelijke boerderijen en kastelen die rechtstreeks uit een sprookje lijken te komen, bestrooid met magische allure. Natuurlijke schoonheid is volop aanwezig in Zuid-Bohemen, maar er is zijn een groot aantal historische bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Fietsen en watersport zijn een ander deel van wat een last minute vakantie in Zuid-Bohemen u te bieden heeft. Cesky Krumlov en het dorp Holašovice zijn mooie plekken die zijn uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Monuments, als voor de neo-gotische Hluboká Chateau, zeker de plek voor een romantisch uitje. Sport fanaten kunnen hun hart ophalen aan de andere kant van het Lipno Reservoir. Kortom, er is voor iedereen iets te doen met een last minute vakantie in Zuid-Bohemen.

Een land van eeuwen

Zuid-Bohemen is een land van zeldzame schoonheid, een land waar de eeuwen aan geschiedenis een spoor hebben achtergelaten die af en toe tot leven lijkt te komen door de vele bezienswaardigheden die in het gebied aanwezig zijn, eeuwen van unieke cultuur, alom zichtbaar in de steden, de gotische kerken, de monumenten en volksarchitectuur, het kasteel Renaissance en de technische structuren. Een last minute vakantiehuis in Zuid-Bohemen neemt u mee naar een gebied die door de grote industrie ontzien is en waar het landschap van eindeloze meren en schilderachtige stadjes en dorpen met prachtige kerken die zich zachtjes mengen in een natuurlijk gebied van zeldzame schoonheid nog voluit zichtbaar zijn. Het is zeker de moeite waard om er eens even helemaal uit te gaan met een onderbreking van de dagelijkse routine en weg te zinken in een eindeloos gevoel van sereniteit in dit gebied. De oude Šumava en Novohradský bergketens en het bekende Blanský Bos vervolledigen dit landschap en bieden ook een breed scala aan activiteiten waar hier van kan worden genoten.

Sprekend over activiteiten...

In Zuid-Bohemen zult u geen moeite hebben iedere dag iets leuks, ontspannend of juist inspannends te vinden, neem als voorbeeld het Lipno Resort, perfect voor wind-surfen en zeilen. De rivier de Moldau als ook de Třeboň bekken zijn bekend om het kanoën, ook ideaal om te vissen. Deze regio in de Tsjechische Republiek is ook geweldig in de winter, de Šumava Bergen portretteren de beste condities voor cross-country skiën, evenals voor alpineskiën, zelfs voor fietsen. Er zijn zeven golfbanen en zelfs een achttien-holes golfbaan in Nová Bystřice. Uiteraard kunt u allerlei andere sportmogelijkheden vinden zoals tennis, squash en bowlen. U kunt ontspannen in de spa's en zwembaden of zelfs gaan paardrijden op het platteland. Het dorp Holašovice en de mooie stad Cesky Krumlov met zijn majestueuze kasteel zijn UNESCO World Heritage sites. De Hluboká nad Vltavou kasteel en de wetlands in de Šumava bergen zijn zeker een bezoekje waard. Het doorbrengen van een last minute vakantie in Zuid-Bohemen zal u zeker verrassen met nieuwe ervaringen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.