Geniet maximaal bij de vakantiehuizen in Zuid Bohemen

De vakantiehuizen in Zuid Bohemen staan in een prachtig vakantiegebied met als hoofdstad Ceske Budejovice. et biedt een gevarieerd landschap met het mooie Lipnomeer, gezellige plaatsen als Trebon... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Zuid Bohemen

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Bohemen


Informatie

De vakantiehuizenin Zuid Bohemen staan in een prachtig vakantiegebied met als hoofdstad Ceske Budejovice. Het biedt een gevarieerd landschap met het mooie Lipnomeer, gezellige plaatsen als Trebon en Vimperk en prachtige natuur in het Boheemse Woud.

Actief genieten in Zuid Bohemen

Ontdek het Lipnomeer vanaf de vakantiehuizen in Zuid Bohemen, een stuwmeer van ruim 40km lang. Het dorpje Lipno nad Vltavou ligt er vlakbij. In de zomer kunt u in de omgeving fijn fietsen en wandelen, er lopen routes rond het meer. Op het meer zelf vindt u alle mogelijkheden voor zeilen, surfen en zwemmen. In de winter kunt u hier schaatsen op natuurijs en langlaufen in de omgeving. Het skigebied Kramolin ligt er direct bij. In het plaatsje Lipno nad Vltavou vindt u nog een golfbaan, zwembad en rodelbaan. Een actieve vakantie in Zuid Bohemen is altijd de moeite waard met deze mogelijkheden. Bij Nova Pec beginnen diverse wandel- en fietsroutes.

Ontdek de rijke cultuur in Zuid Bohemen

De omgeving verkennen is leuk vanaf de vakantiehuizen in Zuid Bohemen. Bezoek het kleine stadje Cesky Krumlov met de oude binnenstad en het bekende kasteel, beschermd door de UNESCO met binnenhoven en een mooie slottuin. U kunt hier ook het klooster bezoeken of het Streekmuseum. Voor de liefhebbers van historie, ontdek het Drielandenpunt Duitsland –Tsjechië – Oostenrijk bij Plechy op 1378m. U kunt op locatie informeren naar de historische achtergrond van dit Drielandenpunt. Bezoek het kasteel Hluboka in Hluboka nad Vltavou. Het ligt vlakbij de hoofdstad en het huisvest een mooie collectie Delfst blauw, een oude bibliotheek en talloze historische Vlaamse tapijten. De kunstgalerij met Vlaamse en Hollandse schilders vindt u hier ook. Ontdek een van de mooiste dorpjes van Tsjechië in de omgeving van uw vakantiehuisje in Zuid Bohemen. Hier vindt u nog authentieke woningen compleet met kolenkachel en eigen boomgaard. Waar u ook bent; proef het Tsjechische bier op een gezellig terrasje in alle rust en in goed gezelschap. Pisek is een oud goudwassersstad. Het heeft de oudste stenen brug van Bohemen uit de 13e eeuw, het verbindt de oude stad met de nieuwe stad. Hopelijk heeft u de tijd om rond te kijken in deze oude stad met de mooie fresco’s en de stadskerk. Op deze manier geniet u maximaal van uw vakantie in Zuid Bohemen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.