Duik in de beroemde Blue Lagoon met de vakantiehuizen op Malta

Vanaf de vakantiehuizen op Malta kunt u eindeloos genieten van de cultuur in een mooie natuurlijke omgeving. Bezoek het Limsetone Heritage, een park met de lokale kalksteen in de hoofdrol. Ontdek Casa Rocca Piccola in Valletta... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Malta


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen op Malta kunt u eindeloos genieten van de cultuur in een mooie natuurlijke omgeving. Bezoek het Limsetone Heritage, een park met de lokale kalksteen in de hoofdrol. Ontdek Casa Rocca Piccola in Valletta, een historisch paleis uit de 16e eeuw of de ex-hoofdstad van Malta namelijk Mdina. Hier staat ook het Cathedral museum. Dit is een onderdeel van de kathedraal in Mdina. In Mosta vindt u vanaf de vakantiehuizen op Malta de mooie koepelkerk met als inspiratiebron het Pantheon van Rome. Als u een bijzonder vakantiegeschenk zoekt, bezoekt u dan de glasblazers vanaf de vakantiehuizen op Gozo, u vindt ze in het Crafts Village bij San Lawrenz. Malta bezorgt u een onvergetelijke vakantie in een plezierige eilandensfeer.

De actieve vakantie op Malta

De zandstranden zijn een allround succes vanaf de vakantiehuizen op Malta. Maak een rondvaart door de havens van Sliema, Valletta of baaien vanaf de vakantiehuizen op Malta. De boottochten naar Gozo, Comino en Blue Lagoon zijn schitterend. Een andere bijzondere actieve vakantie is een jeepsafari op Malta en Gozo vanaf de vakantiehuizen op Malta. Bezoek het Mediterraneo Marine park met dolfijnen- en papegaaienshows. Vanaf een vakantiehuis op Malta is het Playmobil funpark op Malta een leuk themapark voor alle leeftijden. De wandelvakantie, mountainbiketochten en het genieten van de natuur maakt uw actieve vakantie op Malta compleet. U vindt de mooie zandstranden bij Ghajn Tuffieha baai, Golden baai en Gnejna baai. U zult zeker genieten op Malta.

Vakantiehuizen op Malta voor iedereen

De vakantiehuizen op Malta zijn een goede basis voor een prettige gevarieerde vakantie op dit eiland. Ontdek het dorp Dingli, wel en niet bijzonder vanaf de vakantiehuizen op Malta als u de eilandensfeer wilt proeven en ervaren. Het is een doorsnee dorp op het eiland met een dagelijks leven en het ligt op het hoogste punt van Malta. Bezoek de megalithische tempels met vondsten als de Slapende Dame van Malta in een bijzondere natuurlijke omgeving. Bezoek Valletta met de herberg van Castilie, het Grootmeesterspaleis of Fort Sint Elmo vanaf de vakantiehuizen op Malta. De combinatie met een strandvakantie en watersportvakantie is snel gemaakt vanaf een vakantiehuis op Malta zoals bij Sliema, St Julians en St Paul’s baai. Malta is een veelzijdig vakantie-eiland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.