Villas in Limburg

Villa’s in Limburg zijn mooie vakantiebestemmingen, comfortabel en heerlijk compleet. U kunt hier koken, gebruik maken van het terras, de kinderen hebben voldoende speelruimte. Het bezorgt iedereen een prettige vakantie... Lees meer

Populaire Villas in Limburg

Luxe 12p
6
12

Speciale Villasdeals in Limburg


Informatie

Villa’s in Limburg zijn mooie vakantiebestemmingen, comfortabel en heerlijk compleet. U kunt hier koken, gebruik maken van het terras, de kinderen hebben voldoende speelruimte. Het bezorgt iedereen een prettige vakantie in Limburg, dat is toch wat iedereen wil. Limburg heeft veel natuur, zoals de Ravenvennen bij Velden, een bezoek aan Born met zijn kasteel Born, een oude waterburcht, opengesteld voor bezoekers, of het Gerendal, een natuur- en wandelgebied bij Valkenburg, met bossen, orchideeëntuin, een schitterende omgeving voor een actieve vakantie in de natuur, terwijl u de prachtige fauna kunt bewonderen. Vergeet uw fototoestel niet, de uitzichten zijn schitterend tijdens deze ontspannen vakantie in Limburg.

Actieve vakanties vanuit de villa’s in Limburg

Tijdens een actieve vakantie in Limburg zult u kunnen genieten van mooie plaatsen zoals Sittard, een van de oudste steden van Nederland, u treft hier de Basiliek van OLV van het heilige hart aan uit de 18e eeuw en er staat hier ook een kapittelkerk. Daarnaast vindt u in deze streek oude boerderijen, een bezoek aan het museum Het Domein is aan te raden. Vanuit het centrum kunt u heerlijk rondkijken in de stad zelf en het heeft een gezellig winkelcentrum met terrasjes. Niet ver van Sittard lopen meerdere wandel- en fietspaden door een schitterend natuurlandschap, deze tochten door de natuur zijn een prachtige aanvulling op uw cultuurvakantie in deze prachtige oude stad. Het openluchtmuseum bij Weert is daarnaast een aanrader, een leuk en realistische terugblik in de tijd.

Vakanties in de natuur vanuit de villa’s in Limburg

De villa’s zijn mooi gelegen vakantieaccommodaties in Limburg waar u heerlijk op vakantie met hond kunt. Hier is ruimte voor alles en iedereen, zodat stress ten allen tijde vermeden kan worden. De barbecue staat garant voor een gezellig warme zomeravond. In het voormalige Ophoven vindt u de Ophovenermolen aan de Geleenbeek aan de rand van het park, een watermolen die nog werkt en een aantrekkelijke attractie vormt voor de bezoekers tijdens een vakantie in Limburg. Arcen is een dorp bij Venlo, het is bekend vanwege zijn Kasteeltuinen, maar het dorp heeft meer te bieden zoals een thermaalbad, Hertog Jan wordt hier gebrouwen en u kunt deze bierbrouwerij bezoeken, het is een mooi dorp en het heeft een graanbranderij de IJsvogel. Een leuke bestemming voor een gezellig dagje uit tijdens uw verwenvakantie in Limburg. Deze mix van een natuurlijke cultuurvakantie is kenmerkend voor een provincie als Limburg.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/