Villa’s in Nederland hebben prachtige vakanties voor u in petto, afhankelijk van uw wensen en voorkeur voor bepaalde vakanties kunt u kiezen voor een bepaalde provincie in Nederland. Zo vindt u aan de kuststrook prachtige... Lees meer

Speciale Villasdeals in Nederland


Informatie

Villa’s in Nederland hebben prachtige vakanties voor u in petto, afhankelijk van uw wensen en voorkeur voor bepaalde vakanties kunt u kiezen voor een bepaalde provincie in Nederland. Zo vindt u aan de kuststrook prachtige strandvakanties, in het midden van het land prachtige wandel- en fietsvakanties, de Waddeneilanden bieden prachtige mogelijkheden voor natuurvakanties. In het zuiden van het land vindt u een meer heuvelachtig landschap, zeer geschikt voor meer actieve mountainbikevakanties en schitterende wandel- en fietsvakanties. Cultuurvakanties vindt u overal, in de grote steden vindt u prachtige musea, de kleinere dorpen hebben nog veel tradities en gewoontes die tot uiting komen in de kleinere musea en de plaatselijke gerechten die u kunt bestellen in een dorpsrestaurantje. Zo vindt u in bepaalde steden een specifieke keramiekproductie zoals Delfts blauw, Makkumer aardewerk. Als u deze betreffende locaties bezoekt, vindt u musea en oude werkplaatsen omtrent deze producten, interessant, informatief en u kunt hier prachtige souvenirs aanschaffen voor de achterblijvers, of verwen uzelf met een prachtig stuk keramiek. Vakanties in Nederland hebben alle mogelijkheden van de wereld, ontdek ze zelf en boek een mooie villa in Nederland.

Luxe cultuurvakantie

Villa’s in Nederland bieden mooie cultuurvakanties voor jong en oud. De villa’s in Nederland zijn comfortabel en compleet, de vakanties met huisdier zijn gezellig, de villa’s met zwembad zijn onbezorgde vakanties, het gemeubileerde terras is uitnodigend. Onder deze omstandigheden wil toch iedereen op vakantie in Nederland? Cultuurvakanties in Nederland zijn bijzonder, het Nederlandse volk heeft jarenlang als belangrijkste inkomsten de visvangst gehad, dat verklaart misschien waar de Nederlanders nog steeds gek zijn op de ‘nieuwe haring’, rauwe haring gepekeld met verse uien en een wit bolletje, uit het vuistje, een delicatesse voor veel Nederlanders, bij buitenlandse toeristen wat minder geliefd.. Als u een vissersdorp bezoekt vallen u een paar dingen op, in veel vissersdorpen wordt door de oudere bevolking nog klederdracht gedragen als dagelijkse kledij, naast de toeristische markten. In de vissersdorpen kunt u veel visverkooppunten vinden met haring, paling en vele andere soorten vissen, en visrokerijen, leuk om even binnen te kijken als u de kans krijgt. In de vissersdorpen wordt nog vaak met een dialect gesproken, wat een bepaalde sfeer geeft in het dorp. In de vissersdorpen kunt u op de eventueel aanwezige boulevards heerlijke visgerechten nuttigen, op eenvoudige locaties maar ook in de luxere restaurants, een boeiende culinaire cultuurvakantie in Nederland. Zo vindt u in diverse havens nog restanten van de oude vissersvloot, als u kennis wilt maken met deze cultuur, bezoek een museum over de visserij, vreselijk interessant en een prachtige cultuurvakantie in Nederland. Boek een mooie villa in Nederland.

Vakantie in luxe in Nederland

De vakanties vanuit de villa’s in Nederland zijn uniek, Nederland heeft ondanks het vooruitstrevende imago heel veel te bieden aan historie, cultuur, natuur, tradities, ontspanning. De villa’s in Nederland zijn mooi en comfortabel ingericht, de vakanties met hond zijn fijne dagen voor het hele gezin, de villa’s met zwembad zijn ontspannen vakanties. Deze vakantieaccommodaties zijn niet voor niets populair bij vele bezoekers. Als u de verschillende provincies bezoekt, zult u ontdekken dat niet elke provincie de zelfde soorten boerderijen heeft, zo vindt u in Friesland en Drenthe of Zeeland ander soort boerderijen qua bouwstijl. Daarnaast vindt u in Nederland twee typische streken waar u veel oude molens vindt, de Kinderdijk en de Zaanse Schans. Dit is zowel voor de Nederlander als voor een toerist een unieke actieve vakantie in Nederland. Als u bedenkt dat deze molens vele jaren terug gebouwd zijn, worden het nog uniekere cultuurvakanties. Bezoek een molen, er schuilt een hele geschiedenis en levensstijl achter deze molen. U kunt deze locaties zeer goed bekijken tijdens een rondrit met de auto, een andere mogelijkheid in Nederlandse stijl zijn de vele fietstochten over de dijken en landwegen, compleet met picknickmogelijkheden langs de weg. Nog een andere mogelijkheid zijn de wandelvakanties in deze regio, zeer de moeite waard. Unieke vakanties in Nederland zijn er dus genoeg, boek een villa in Nederland en ontdek het zelf.

Hof van Zeeland ... nog altijd mijn favoriete gezinsvakantiebestemming

Om te beginnen, zou ik willen zeggen dat het plannen van een vakantie voor een gezin (met kinderen) niet helemaal hetzelfde is als het plannen van een vakantie voor een stel. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.