Villas in Noordzeekust

Een vakantie op het platteland in Nederland is synoniem met lange wandelingen tussen de bollenvelden en windmolens, met fietsen en wandelen door weelderige bossen en langs kastelen en forten, met veel nieuwe herinneringen voor iedereen die durft om dit avontuur aan te gaan. Lees meer

Speciale Villasdeals in Noordzeekust


Informatie

Een vakantie op het platteland in Nederland is synoniem met lange wandelingen tussen de bollenvelden en windmolens, met fietsen en wandelen door weelderige bossen en langs kastelen en forten, met veel nieuwe herinneringen voor iedereen die durft om dit avontuur aan te gaan. Neem de regio de Vecht bijvoorbeeld, een van de natuurlijke rijkdommen van het land, waar je zelfs op de rivier de Vecht kunt varen, terwijl het landschap langzaam aan je voorbij glijdt. De flora en fauna van het gebied zijn ook uniek, en de vele kastelen en burchten die dit land rijk zijn, brengt herinneringen terug aan een roemrijk verleden waarbij de Nederlandse natie haar rijkste jaren kende, de vele kastelen en burchten zijn een nalatenschap aan dit rijke verleden.

Geschiedenis komt tot leven op het platteland in Nederland

De vele kastelen en burchten die zijn terug te vinden in dit weelderige deel van het Nederlandse platteland kan kun je het beste verkennen per fiets, per boot en gewoon wandelend. Het Rijksmuseum Muiderslot in Muiden is een van de meest beroemde kastelen in het hele land en het neemt u mee terug naar de middeleeuwen, in dit slot ervaart u een glorie die nooit deze plaats heeft verlaten. Een ander bekend kasteel in het gebied is de Zuylen Kasteel met een tuin die een sprookjesachtige omgeving biedt voor wie van wandelingen houdt.

Een omgeving van meren en boomgaarden om je hart stelen

Een vakantie op het platteland in Nederland is er een die uitstekend gecombineerd kan worden met het water en de vele plassen die hier te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld de Loosdrechtse Plassen en de Vinkeveense Plassen met hun jachthavens, zeilscholen, surf- en zwemmogelijkheden en vele anderen. Vinkeveense Plassen is een meer in de regio Vecht dat 12 eilanden herbergt, je kunt je dus goed voorstellen dat hier veel activiteiten te vinden zijn van duiken tot waterskiën, zeilen en ga zo maar door. Om een vakantie in dit deel van Nederland volledig te maken, kunt u een heerlijke vakantie wellicht voorstellen in dit prachtige landschap, met een lange wandeling of fietstocht door de vele boomgaarden, geniet van de verse appels, peren, aardbeien, kersen, bessen en pruimen, het zal uw smaakpapillen op uw heerlijke vakantie verwennen!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.