Zon, zee en strand in ’s Gravenzande

Onze vakantiehuizen in ’s Gravenzande liggen in deze gezellige badplaats in Zuid-Holland, op steenworp afstand van het brede zandstrand aan de Noordzee. Het is de ideale bestemming voor een strandvakantie met het hele gezin. De Noordzeekust... Lees meer

Informatie

Onze vakantiehuizen in ’s Gravenzande liggen in deze gezellige badplaats in Zuid-Holland, op steenworp afstand van het brede zandstrand aan de Noordzee. Het is de ideale bestemming voor een strandvakantie met het hele gezin. De Noordzeekust kenmerkt zich door brede zandstranden en langzaam dieper wordend water, zo ook hier. Het is dan ook geen enkel probleem om lekker de hele dag hier door te brengen tijdens uw vakantie in ’s Gravenzande. De gemeente Westland, waar het stadje ligt, is in 2009 uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland.

Een kijkje in het verleden

’s Gravezande heeft een lange geschiedenis en die ziet u nog steeds terug in het stadje. De gezellige marktpleinen, maar ook de Oranjesluis, het raadhuis en de Spaansche Vloot zijn zeker een bezoek waard, maar dat is niet het enige er zijn ook een oude kerk, een molen en een prachtig gebouwde villawijk. Tijdens de vakantie in ’s Gravenzande kan je met de auto de omgeving verkennen. Den Haag en Rotterdam liggen praktisch om de hoek, evenals Delft, een levendige stad met een rijk verleden. Een heerlijk daguitstapje!

Actief de vakantie in

Via de drie strandopgangen ben je zo aan zee en er is altijd wel 1 dichtbij uw vakantiehuisje in ’s Gravenzande. Naast zonnebaden, zandkastelen bouwen en zwemmen kan je nog veel meer beleven. Maak een lange strandwandeling met de hond, paardrijden in de branding, windsurfen, kitesurfen of zeilen, het kan allemaal. Zwemmen kan je ook in het zwembad van ’s Gravenzande en wandelen doe je in het Stealduinse Bos of in de duinen van de Banken. Ook op de fiets kan je uitstekend te omgeving van uw de vakantiehuizen in ’s Gravezande ontdekken. Talloze fietsroutes nemen u mee door de bossen, duinen en het groene achterland. Voor de allerkleinsten is een ochtend in Ballorig het toppunt van de vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.