De vakantiehuizen in Karinthië overtreffen al uw verwachtingen

De vakantiehuizen in Karinthië hebben al vele toeristen de vakantie van hun leven bezorgd. Het landschap bestaat vooral uit natuur met bergen zoals de Hohe Tauern met de hoogste berg Grossglockner. In dit natuurpark kunt... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Karinthië


Informatie

De vakantiehuizen in Karinthië hebben al vele toeristen de vakantie van hun leven bezorgd. Het landschap bestaat vooral uit natuur met bergen zoals de Hohe Tauern met de hoogste berg Grossglockner. In dit natuurpark kunt u als klimmer, wandelaar en mountainbiker op diverse niveaus plezier beleven aan uw buitenactiviteiten. U komt langs bergmeren, watervallen, een gletsjer en uniek flora en fauna. Door het nationaalpark Nockberge loopt de 35km lange Nockalmstrasse met indrukwekkende uitzichten. Ook hier kunt u fantastisch wandelen en mountainbiken. Eveneens dankzij de natuurlijke omstandigheden kunt u ontspannen kuren tijdens een vakantie in Karinthië. Een paar locaties waar u professioneel en gastvrij wordt ontvangen zijn Bad Kleinkirchheim, Warmbad-Villach en Bad Bleiberg. Conclusie; de belangrijkste ingredienten van een actieve vakantie zijn wandelen, fietsen en mountainbiken, wintersport, watersport en klimmen.

Cultuur in Karinthië

Ontdek de plaatselijke gerechten vanaf de vakantiehuizen in Karinthië. U vindt hier gezellige plaatsen en kleine dorpen. Villacht is een kleine stad met een oud centrum rond de Hauptplatz, hier vindt u ook de Jacobskerk en het Stadsmuseum van Villach, nog spannender is het Villacher vlliegtuigmuseum. Het is een mooie gelegenheid om de sfeer van dit vakantiegebied te ervaren. Klagenfurt is een stad midden in de natuur van Karinthië. U kunt hier plezierig winkelen in een bijzondere omgeving. U vindt hier nog ambachtswinkeltjes, unieke winkeltjes en de boerenmarkt mag u eigenlijk niet missen. Ook hier vindt u mooie musea als het Bergbaumuseum, Landsmuseum van Karinthië of het Literatuurmuseum.

Dagjes uit in Karinthië

Vanaf de vakantiehuizen in Karinthië kunt u op diverse manieren de omgeving verkennen. We geven u graag een paar suggesties. Zo kunt u mooie routes volgen zoals de Malta Hochalmstrasse, beklim de Hohen Tauern met het treintje op Europa’s hoogste smalspoorbaan, Ga in 24 seconden 905m de lucht in met de Pyramidenkogel, u heeft een prachtig uitzicht over de Worthersee. Bezoek onderweg de Obir Tropfsteinhohlen, een natuurwonder van samenwerking tussen de bergen en de natuurgrotten. U kunt deze bezoeken op een interactieve manier dankzij het gebruik van multimedia. Dit wilt u niet missen net zoals een vakantie in Karinthië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/