Ontdek de omgeving van de vakantiehuizen in Salzburg

De omgeving van de vakantiehuizen in Salzburg, de muziekstad van Oostenrijk, de geboortestad van Mozart biedt gevarieerde attracties en bezienswaardigheden. Een (of meer) stadswandelingen door de stad is de beste... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Salzburg


Informatie

De omgeving van de vakantiehuizen in Salzburg, de muziekstad van Oostenrijk, de geboortestad van Mozart biedt gevarieerde attracties en bezienswaardigheden. Een ( of meer ) stadswandelingen door de stad is de beste kennismaking met de stad. Er valt van alles te zien en te bezoeken tijdens deze vakantie in Salzburg. In de omgeving van deze levendige stad kunt u de bergkloven ontdekken, het zijn ravijnen die uitgesleten zijn door duizende liters water, ontelbare stenen en heel veel ijs. De Strubklamm is hier een prachtig voorbeeld van. De golfbanen vormen een geheel met de omgeving van Salzburg. U kunt het beste informeren op uw vakantiebungalow in Salzburg naar een golfbaan die aansluit bij uw golfervaring. Wandelen en fietsen is en blijft een plezierige vakantie activiteit. In en om de stad kunt u prachtige routes volgen.

De Muziekstad Salzburg

Salzburg is de geboortestad van Wolfgang Amadeus Mozart. Als wonderkind met veel geluk kon hij zich ontwikkelen als dirigent , onder armoedige omstandigheden overleed hi j in Wenen. U kunt als toerist meegenieten van alle herinneringen vanaf de vakantiehuizen in Salzburg. Bezoek het Geboortehuis , daar woonde hij tot zijn 17e jaar, u kunt hier het Mozartmuseum bezoeken. Het Mozarteum verzorgt een rondleiding, leuk als u wat meer informatie wilt. Het Woonhuis werd speciaal voor de musicus aan de familie verstrekt, hier vindt u een muziekinstrumentenmuseum. In het Festspielhaus kunt u tegenwoordig in een van de twee theaterzalen plezier beleven aan muziek en theater. Het standbeeld van Mozart staat in de Oude stad op de Mozartplatz.

Een culturele ontdekkingsreis in Salzburg

Salzburg is natuurlijk veel meer dan alleen muziekstad. Vanaf de vakantiehuizen in Salzburg is een bezoek aan de Oude markt eigenlijk een must. De sfeer is authentiek, de omringende gebouwen zijn statig en indrukwekkend. Veel van de feesten of evenementen, tallozen per jaar, vinden hier plaats. Winkelen tijdens een vakantie in Salzburg is een bijzondere ervaring, blijf niet alleen op de hoofdstraat maar duik een van de smalle straatjes en steegjes in, u zult keer op keer verrast worden door unieke winkeltjes en souveniers niet ver van uw vakantiehuis in Salzburg. Bekendere historische gebouwen en monumenten vindt u in de Altstad-Oude stad zoals de Dom en de Sant Peter kerk. Als u alles wilt zien en ervaren in de stad, heeft u aan een enkele dag niet genoeg.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.