+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Griekenland

Bent u op zoek naar een ontspannende Nieuwjaar vakantie in een gezellige omgeving? Het enige wat u dan moet doen is één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Griekenland boeken en u kunt beginnen... Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Griekenland

Speciale Vakantiehuizendeals in Griekenland

Informatie

Bent u op zoek naar een ontspannende Nieuwjaar vakantie in een gezellige omgeving? Het enige wat u dan moet doen is één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Griekenland boeken en u kunt beginnen dromen van uw Nieuwjaar vakantie in Griekenland!

Nieuwjaar in een Griekse taverna

Als u met Oud en Nieuw op vakantie in Griekenland bent, kunt u uzelf heerlijk laten verwennen in een taverna, zoals de Grieken dat doen. Hier kunt u genieten van traditionele muziek en dansen. Om middernacht kunt u naar het vuurwerk kijken en wordt de `Vasilopita´aangesneden. Als u de munt vindt in uw stuk ´Vasilopita´ op uw Nieuwjaar vakantie in Griekenland, dan wordt het nieuwe jaar uw geluksjaar.

Vier Nieuwjaar op een eiland

Als u op zoek bent naar een zonnige bestemming voor uw Oud en Nieuw vakantie in Griekenland, kunt u uw vakantie doorbrengen op het eiland Kreta. Op oudejaarsavond verzamelen mensen op straat om samen het nieuwe jaar in te zetten. Daarbij zijn er vele nieuwjaarsuitstapjes mogelijk in Griekenland. Zoals de hoofdstad Athene, de historische site van Delphi of de kloosters van Meteora op het Griekse continent. Of u kunt het paleis van Knossos, de stad Chania of de Samariakloof bezoeken op het eiland Kreta. Mis het plezier niet. Boek nu uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Griekenland!