+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Portugal

Was de kerstperiode te koud voor u en bent u nu op zoek naar een plaats om op te warmen? Dan is een Oud en Nieuw vakantie in Portugal wat u nodig hebt. Boek één van onze comfortable vakantiehuizen in Portugal voor Oud en Nieuw... Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Portugal

Speciale Vakantiehuizendeals in Portugal

Informatie

Was de kerstperiode te koud voor u en bent u nu op zoek naar een plaats om op te warmen? Dan is een Oud en Nieuw vakantie in Portugal wat u nodig hebt. Boek één van onze comfortable vakantiehuizen in Portugal voor Oud en Nieuw en begin het nieuwe jaar in de zon!

Zwemmen in de zee op uw Nieuwjaar vakantie in Portugal

In Portugal verzamelen mensen op het strand om Nieuwjaar te vieren. Tel af naar het nieuwe jaar op het strand samen met duizenden andere mensen, na middernacht kunt u het bruisende nachtleven induiken. In de vroege uurtjes nemen de mensen een duik in de zee om het nieuwe jaar te verwelkomen. Durft u deze uitdaging aan tijdens uw Nieuwjaar vakantie in Portugal?

Een spectaculaire Oud en Nieuw vakantie in Portugal

Het perfecte nieuwjaarsuitje in Portugal is Madeira. Hier vindt u het meest spectaculaire vuurwerk. U kunt dit bekijken vanaf een boot of vanuit de Funchal Cove, een amfitheater met meer dan 250 000 lichtjes! Mis dit spektakel niet. Boek uw vakantiehuis in Portugal voor Oud en Nieuw vandaag!