Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Portugal

De herfstvakantie in Portugal is een mooie kans om kennis te maken met de unieke cultuur. U vindt in Douro een gebied met bergkloven, de valleien zijn bedekt met wijngaarden. De bekendste stad is Porto. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Portugal


Informatie

De herfstvakantie in Portugal is een mooie kans om kennis te maken met de unieke cultuur. U vindt in Douro een gebied met bergkloven, de valleien zijn bedekt met wijngaarden. De bekendste stad is Porto. Naast modern vindt u hier smalle straatjes en een kade waar u fijn kunst wandelen. De Minho is rijk gezegend met historie zoals de religieuze stad Braga of Guimaraes. De burchtstadjes zijn schilderachtig. U vindt hier nog straatmarkten en ossenkarren in het straatbeeld. Tras os Montes biedt onherbergzame natuur, rust en bergdorpjes. De stad Lissabon biedt unieke cultuur, de stad is verdeeld in wijken met elk hun eigen uitstraling, tradities en eigenaardigheden. In Biaxa en Chiado kunt u uitgebreid winkelen, in Sintra en Cascais vindt u nog markten met handwerk. U vindt hier een schat aan cultuur.

De actieve herfstvakantie bruist van energie

Een actieve herfstvakantie in Portugal biedt talloze activiteiten. Zo vindt u in Noord en Midden Portugal prachtige natuur, rust en een rijke watersportvakantie. In het natuurpark Serra de Estrela liggen smalle natuurpaden met bergdorpjes en de hoogste bergtop. U kunt hier fantastisch wandelen en mountainbiken. Bij de kust van Beiras vindt u zowel rustige stranden als vissersplaatsjes, luxe stranden als intieme stukjes natuur. U kunt hier bijna ideaal windsurfen. Bij Sintra kunt u op de heuvel heerlijk wandelen door de bossen. De kust van Lissabon is mooi en ruig, de watersportmogelijkheden zijn goed verzorgd. Braga is een traditionele stad met mooie straatjes en u vindt hier een schat aan religieuze kunst. In Noord Portugal liggen mooie natuurparken met wandelpaden voor urenlang vakantieplezier. De bergen zijn ideaal voor klimmen en abseilen. In Portugal kunt u uw energie kwijt.

Geniet aan het strand van uw herfstvakantie

De herfstvakantie aan het strand in Portugal is heerlijk. Afhankelijk van het weertype kunt u zelfs het water in. De watersportrecreatie is in de herfst nog heel levendig in de Algarve. De strandwandeling is fijn in gezelschap van uw huisdier, tijdens een romantisch onderonsje of met het hele gezin. Op Faro ligt de hoofdstad met al wat minder drukke stranden in het najaar. Populaire badplaatsen zijn Albufeira, Portimao en Lagos. De westkust en de baaien zijn op zijn Portugees georganiseerd en rustiger. Madeira bestaat uit Maderia, Porto Santo en Ilhas Desertas-onbewoond natuurgebied. De druiven, bananen en exotische bloemen groeien hier welig. Porto Santo is populair vanwege 9 km aan zandstrand en de actieve watersport met duiken, snorkelen, surfen en zeilen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/