Vakantiehuizen in Lloret de Mar

Met de vakantiehuizen in Lloret de Mar kiest u voor een bruisende vakantie in Catalonië, in de Spaanse provincie Gerona. Het is ondertussen wel bewezen dat dit de meest toeristische badplaats aan de Costa Brava is. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Lloret de Mar


Informatie

Met de vakantiehuizen in Lloret de Mar kiest u voor een bruisende vakantie in Catalonië, in de Spaanse provincie Gerona. Het is ondertussen wel bewezen dat dit de meest toeristische badplaats aan de Costa Brava is. Nabijgelegen badplaatsen zijn Blanes en Calella. De strandvakantie is een belangrijke peiler van het toerisme bij Lloret de Mar. We zetten graag voor u op een rijtje waarom u zou kiezen voor deze droomvakantie.

Daarom kiest u voor Lloret de Mar

Naast het strand en de zee vindt u hier diverse redenen voor een fantastische vakantie in Lloret de Mar. Als u naast een gezellige strandvakantie en watersport graag een avondje gaat stappen, wat eten en drinken op een terrasje, vervult Lloret de Mar veel van deze wensen. U vindt hier discotheken maar ook Ierse pubs of eenvoudige bars. Het historische centrum met de mooie kerk van Sant Roma. U zult veel moderne kunst aantreffen als u rondwandelt in het centrum. Waterworld is het waterpark van deze badplaats, dit mag u niet missen als u op stap met het hele gezin inclusief kinderen. Liefhebbers van historie en cultuur zouden het Castell de San Joan moeten zien, om er te komen moet u het via het strand en promenade. Een bezoek aan de Botanische tuinen is onvergetelijk, u vindt hier talloze planten- en bloemensoorten. Jardines de Santa Clotide is een prachtig voorbeeld hiervan. Dona Marinera is belangrijk historisch erfgoed, in feite het iconische symbol van Lloret de Mar. Het is een bronzen beeld in de vorm van een vissersvrouw die waakt over de zee. Volgens de legende kunt u hier een wens doen als u de voeten van het beeld aanraakt. De modernistische begraafplaats is uniek vanwege de vele sculpturen, een bezoek hier is een unieke ervaring. Als u meer wilt weten hierover, kies voor een rondleiding met gids. U kunt alleen maar genieten tijdens deze vakantie in Spanje.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.