Vakantiehuizen in Roses

Ontdek de mooie vakantiehuizen in Roses, het is een gemeente in de Spaanse provincie Gerona in de regio Catalonië . Het ligt aan de baai van Roses met een zandstrand van bijna 4km lang. Lees meer

Informatie

Ontdek de mooie vakantiehuizen in Roses, het is een gemeente in de Spaanse provincie Gerona in de regio Catalonië . Het ligt aan de baai van Roses met een zandstrand van bijna 4km lang. U vindt hier ook een mooie promenade. In de zomer heeft deze badplaats zes keer zoveel inwoners als buiten de zomermaanden. U kunt dus bewust de keuze maken voor een vakantie in het hoogseizoen of buiten het hoogseizoen.

Rondkijken in de omgeving

Bezoek in de omgeving de vissershaven aan de Costa Brava. Deze haven staat model voor de geschiedenis van deze regio. In Gerona kunt u diverse musea bezoeken en Barcelona ligt 160km verderop als u een spectaculaire stedentrip wilt maken. De dichtstbijzijnde stad is Figueres met het beroemde Dali museum. Een vakantie in Roses heeft veel te bieden. Het klooster Sant Pere de Rhodes is nog altijd functioneel als klooster. De weg ernaartoe is prachtig, u zult onderweg nog diverse hunebedden aantreffen in het landschap.

Actief genieten

U kunt eindeloos wandelen dankzij de mooie routes langs de kust, de olijvenroutes, de megalietenroutes langs de diverse dolmens en menhirs. Ontdek het natuurgebied natuurpark del Cap de Creuz. Ervaar de rust en natuurlijke schoonheid van het landschap van dit park. De grote jachthaven van Roses is zeker uw bezoek waard. Er liggen hier de prachtigste jachten en boten, u weet werkelijk niet wat er voor moois op het water drijft. Ontdek hier ook de mogelijkheden voor watersport zoals zeilen, surfen en waterskiën. Vlakbij ligt het plaatsje Empuriabrava, met kanalen waar de watersport hoogtij viert met pleziervaartuigen. Op het stuwmeer bij Darnius kunt u heerlijk zwemmen, hier is ook een meer dan compleet nautisch centrum met diverse mogelijkheden. Als u de bergen intrekt, komt u leuke bergdorpen tegen zoals Saint Llorenc de la Muga, schilderachtig en rustig. Zo afwisselend is een vakantie in Spanje.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/