Geniet van onze mooie vakantiehuizen aan de Costa Blanca

De Costa Blanca is een van de populairste vakantiebestemmingen in Spanje. Benidorm is zo’n beetje de bekendste plaats aan deze kust waar de appartementencomplexen legio zijn. In een van onze mooie vakantiehuizen aan de Costa Blanca... Lees meer

Informatie

De Costa Blanca is een van de populairste vakantiebestemmingen in Spanje. Benidorm is zo’n beetje de bekendste plaats aan deze kust waar de appartementencomplexen legio zijn. In een van onze mooie vakantiehuizen aan de Costa Blanca zit u rustig in uw eigen sfeer en domein. Je kunt de drukte in- en uitlopen, net zoals je wilt.

Talloze uitstapjes aan de Costa Blanca

Wie de sensatie van een drukke badplaats wil meemaken moet in Benidorm zijn. Hier kom je veel Nederlanders tegen en je kunt er zelfs patat met een kroket bestellen in een van de vele eethuisjes aan de kust. Voor wie meer rust zoekt zijn er mooie stranden bij Moraira, Altea en Dénia. Een zeer fraai kasteel wat je gezien moet hebben als je op vakantie aan de Costa Blanca bent, het zogenaamde ‘hangende kasteel’ boven op de rotsen in Guadalest. Het is een heel populair plaatsje met gezellige souvenirwinkeltjes en terrasjes. Een andere spectaculaire locatie is de kaap Penyal d’Ifac. Deze kaap steekt zo’n 300 meter boven de kust uit. Er is een wandelroute naar de top waar je een schitterend uitzicht hebt over de Middellandse Zee. Zou ik zeker niet overslaan als ik op vakantie aan de Costa Blanca was.

Cultuur en heel veel waterpret

Vanuit uw vakantiehuisje aan de Costa Blanca kun je van alles beleven. Wil je echt iets van de Spaanse cultuur meepikken let dan op of het feest van de Moren en de Christenen ergens wordt gevierd want dat is een spektakel. Het wordt vooral in de regio Alicante gevierd om de herovering van de Christenen op de Moren te herdenken na 700 jaar bezetting. Een topdag kan je het hele gezin bezorgen met een bezoek aan het Aqualandia Water Park bij Benidorm. Met allerlei wilde waterglijbanen en andere spetterende attracties is de hele dag in en met water bezig zijn puur plezier. Vanuit een van onze vakantiehuizen aan de Costa Blanca kunt u dus alle kanten op. Boek een vakantiehuis in Spanje en geniet.
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.