Vakantiehuizen in Calpe

Ontdek de moderne en gezellige badplaats aan de Spaanse Costa Blanca ten noorden van Benidorm vanaf de vakantiehuizen in Calpe. U kijkt op de unieke hoge rots met de naam Penon d’Ifach, het steekt uit in de zee. Deze rots is 332m hoog en werd... Lees meer

Informatie

Ontdek de moderne en gezellige badplaats aan de Spaanse Costa Blanca ten noorden van Benidorm vanaf de vakantiehuizen in Calpe. U kijkt op de unieke hoge rots met de naam Penon d’Ifach, het steekt uit in de zee. Deze rots is 332m hoog en werd vroeger de Noordelijke Rots genoemd. Het is het kleinste natuurpark van Spanje met 45ha. Liefhebbers van winkelen treffen genoeg mogelijkheden aan en liefhebbers van natuur zijn hier eveneens aan het juiste adres.

De badplaats

De badplaats Calpe is ingericht met alles wat u nodig heeft voor een complete strandvakantie. Er is een boulevard, het strand biedt alle mogelijkheden voor strandactiviteiten en watersport. Als u van winkelen houdt of een terrasje pakken, het kan allemaal dankzij de aanwezige terrasjes en winkels en boetieks. Een avondje uit eten, dansen of drinken is eenvoudig te realiseren hier, er zijn gezellige bars en discotheken voor een gezellig avondje uit. Calpe is een voormalige havenplaats, u kunt nog dagelijks zien hoe de vis aan wal wordt gebracht. U kunt het archeologisch museum bezoeken. Een bezoek aan de wekelijkse markt op zaterdag zal al uw zintuigen prikkelen met geur, kleur en smaak, typerend voor een markt in Spanje.

De omgeving

Ontdek de leuke dorpjes en steden tijdens uw vakantie in Calpe. Kies voor een mooie boottocht naar Mallorca. Ga lekker uit eten in Spaanse stijl, goedkoop of duur, aansluitend bij uw vakantiewensen en mogelijkheden. Het kleine vogelreservaat is zeker uw bezoek waard als liefhebber van natuur en vogels spotten. Bezoek de ruines van Els Banys de la Reina, deze regio heeft veel meer te bieden dan een strandvakantie of spetterende watersport. Als u de sfeer wilt proeven van een grotere badplaats, Benidorm ligt wat verderop en hier vindt u massatoerisme, drukke stranden en een levendig uitgaansleven. Een bezoek aan een attractiepark is leuk voor uw familievakantie in Spanje.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.