Vakantiehuizen in Jávea

Javea of Xabia is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante. De natuurlijke omgeving van de vakantiehuizen in Javea is geweldig met ‘buren’ als het massief Montgo en de kapen Cabo de San Antonio en La Nao. Het is een van de authentieke... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Jávea

Zeus
2
4

Informatie

Javea of Xabia is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante. De natuurlijke omgeving van de vakantiehuizen in Javea is geweldig met ‘buren’ als het massief Montgo en de kapen Cabo de San Antonio en La Nao. Het is een van de authentieke vissersdorpen aan de Costa Blanca. Het ligt recht tegen over Ibiza. U vindt hier geen hoogbouw en geen massatoerisme, u ervaart hier wel een toeristische sfeer met behoud van het welzijn van de lokale bevolking.

Het dorp

In de bergen van Montgo kunt u nog zeer oude wandtekeningen ontdekken die ‘verhalen vertellen’ over de geschiedenis van de regio, de geschiedenis heeft wel degelijk zijn sporen achter gelaten. Het dorp bestaat uit het oude dorp-El Pueblo, de haven-El Puorto en het zandstrand-El Arenal. De traditionele huizen zijn al jaren sfeerbepalend voor het badplaatsje met de kenmerkende Spaanse pleintjes. De haven was het centrum van de rozijnenhandel, daarna werd het een belangrijke vissershaven en nu is het ook nog een levendige Jachthaven. Bij El Arenal vindt u alle mogelijkheden voor een strandvakantie en de watersport compleet met gezellige restaurants en bars. Daarnaast vindt u hier gezellige uitgaansgelegenheden. In het dorpscentrum kunt u twee kerken bezichtigen namelijk de Iglesia de San Bartoleme uit de 12e eeuw en de Santa Maria de Loreto. Santa de Loreto is de beschermheilige van de vissers in Javea.

Het strand

U vindt tijdens uw vakantie in dit deel van Spanje, bij El Arenal liggen de stranden van La Grava en Cala Blanca. Liefhebbers van jetski, windsurfen en kano varen zullen hier zeker genieten. Bij de baaien van Portitxol en Tango liggen intieme kiezelstranden, ideaal voor activiteiten als snorkelen en duiken. Andere stranden die Javea rijk is, zijn El Pope, Ambolo, La Granadella, Muntanyar of Cala la Sardina. Een vakantie in Javea is altijd ontspannen, of u nu cultureel, in alle rust of sportief wilt genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/