Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

De vakantiehuizen in het Ertsgebergte zijn op maat gemaakt voor u

Vanaf de vakantiehuizen in het Ertsgebergte kunt u genieten van een vakantieregio en bergketen in de natuur met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Het hele jaar door is een vakantie in het Ertsgebergte het... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Ertsgebergte

Speciale Vakantiehuizendeals in Ertsgebergte


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in het Ertsgebergte kunt u genieten van een vakantieregio en bergketen in de natuur met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Het hele jaar door is een vakantie in het Ertsgebergte het overwegen waard of u nu kiest voor sneeuwwitte bergtoppen of een groen landschap. De hoofdstad van deze regio is Annaberg Buchholz.

Cultuur in het Ertsgebergte

De historische en culturele bezienswaardigheden zijn het ontdekken waard vanaf de vakantiehuizen in het Ertsgebergte zoals diverse kerken of het Franziskanerklooster Annaberg. Zowel de historische achtergrond als de bouwstijlen leveren interessante verhalen op. Daarnaast kunt u hier diverse musea bezoeken zoals het Adam Ries museum of het Ertsgebergte museum of wat dacht u van het Deutsche Spielemuseum in Chemnitz. Afhankelijk van uw interesse kunt u kiezen voor een museumbezoek. Ontdek het hoogstgelegen dorp en wintersportplaats Oberwiesenthal. Dit ligt bij de Klinovec op 1244m, de hoogste berg van het Ertstgebergte. U ervaart hier nog de sfeer van een bergstadje. Het kasteel Schwarzenberg is een middeleeuws kasteel, gezichtsbepalend voor de stad Schwarzenberg. Zo valt er overal wel wat te beleven in en bij het Ertsgebergte.

Actieve vakanties in het Ertsgebergte

Een actieve vakantie in het Ertsgebergte bruist van activiteiten. De vertaling van Ertsgebergte is Krusne hory oftewel ‘droevig gebergte’. Gelukkig correspondeert dit niet met de gezellige vakantiehuizen in het Ertsgebergte. Het hoogste bergstadje is Bozi Dar=Godsgeschenk. Vanaf hier lopen talloze skipistes en wandelroutes. De afstand vanaf Arnhem is slechts 600km dus daar hoeft u het niet voor te laten. Als u een goed verzorgd skigebied in Tsjechie zoekt, kunt u denken aan Bozi Dar – Klinovec en Jachymov – Naprava Nove Mesto. Andere kleinschalige skicentra vindt u bij Pernink, Nove Hamry, Kraslice en Bublava. Bij Bublava liggen bijvoorbeeld 65km aan langlaufloipes.

Ontdek ook de stuwmeren voor recreatie zoals Jikov, Flaje en Prisecnice , deze meren liggen vaak in de hogere delen. Het Kamencove jezero heeft opvallend helder water. Vanaf een vakantiehuisje in het Ertsgebergte, bezoekt u een kuuroord in Jachymov met thermale en radioactieve bronnen met 28 graden celcius. Deze professionele kuuroorden hebben al vele bezoekers verlichting of genezing bezorgd. Tsjechie is het land van de vele mogelijkheden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.