Vakantieparken in Limousin

Klimmen, zwemmen, vissen, mountainbiken, raften en meer kunt u verwachten als u een vakantie boekt in een vakantiepark in Limousin bij Bungalow.Net. Geniet van een wandelvakantie in Frankrijk op een van de bewegwijzerde... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Limousin


Informatie

Klimmen, zwemmen, vissen, mountainbiken, raften en meer kunt u verwachten als u een vakantie boekt in een vakantiepark in Limousin bij Bungalow.Net. Geniet van een wandelvakantie in Frankrijk op een van de bewegwijzerde routes dwars door de regio. U kunt bijvoorbeeld de mysterieuze Pierres Jaumatres Stones bezoeken, een natuurlijke rots zeer bijzonder verbonden met de legende van King Arthur. Daar in de omgeving vindt u ook een cafe en een klein avonturenpark met touwen en bruggen hoog in de boomtoppen, zeer geschikt voor een lang verwachte familievakantie in Zuidwest Frankrijk. Boek een huisdiervriendelijke vakantiewoning in Limousin en de familiehond mag ook mee. Kano varen en kajakken zijn zeer populair in dit plattelandsgebied van Frankrijk, en niet te vergeten fietsen en mountainbiken. Het ruige terrein van Massif Central herbergt honderden kilometers mountainbikeroutes. In deze regio vindt u meer dan sport en recreatie. Als u op zoek bent naar een cultuurvakantie in Limousin, zult u niet teleurgesteld worden, er zijn meer dan genoeg kastelen, kerken, musea en historische bezienswaardigheden voor een bezoek van weken. Als u wilt ontspannen, kunt u kiezen voor de villa´s met zwembad of u kunt een spa Evaux-les-Bains bezoeken. Daar treft u meer dan 2000 jaar geschiedenis aan, maar ook de modernste thermale baden van heel Frankrijk. Met zoveel mogelijkheden voor een schitterende vakantie, kunt u dit niet langer uitstellen. Boek een zelfstandige bungalow in Limousin bij Bungalow.Net, vandaag nog.

De vakantieparken in Limousin bij Bungalow.Net voor heel veel familieplezier en groene vakanties

De vakantieparken in Limousin bij Bungalow.Net laten u kennis maken met het Echte Frankrijk. Boek een studio, villa of vrijstaande woning in Limousin en verwissel de drukke stadsstraten voor een vakantie op het platteland in Zuidwest Frankrijk. U zult niet overspoeld worden door een toeristen, u zult wel wilde beren, rendieren zien, en buizerds en haviken als u door de Schoorsteen van het platteland van Frankrijk kijkt. Vanuit de bungalows met zwembad kunt u er op uit trekken om de wolven in een natuurlijke omgeving te zien bij Les Loupes de Chabrireres in Gueret of u maar een excursie met een terreinwagen om de bisons te spotten bij Elevage du Palais in Bourganeuf. Als u nog dichter bij de natuur wilt genieten, ga Llama trekking met de familie in Nourzerines of reserveer een huisdiervriendelijke accommodatie en breng uw viervoeter mee. In de herfst kunt u van de prachtige kleuren in de natuur anders dan groen op de fiets, te voet of op de rug van het paard door het bos van eiken, dennen en kastanjebomen, de kleuren zijn betoverend. U kunt hier vissen, jagen, picknicken, kano varen, raften, allemaal mogelijkheden als u een zelfstandig vakantiehuis in Limousin bij Bungalow.Net boekt.

Veelzijdige vakanties vanuit de vakantieparken in Limousin bij Bungalow.Net

Als u nog niet weet waar u heen wilt voor uw volgende vakantie, boek een vakantiepark in Limousin bij Bungalow.Net en doe het. De veelzijdige vakanties beginnen bij het brede aanbod van de vakantiewoningen, studio´s, zelfstandige bungalows bij Bungalow.Net en de huisdiervriendelijke vakantiehuizen, dit gaat buiten verder tijdens een vakantie op het platteland in een omgeving met plateaus, bergen, eiken, dennenbomen en kastanjebossen, en rivieren, meren en vijvers, zeer geschikt voor groen toerisme in Frankrijk. Tijdens een fietstocht, mountainbiketocht, wandelvakantie in Limousin zult u veel schilderachtige kleine dorpen ontdekken, met veel markten in de ochtenduren. Er zijn ook grotere steden zoals Limoges, de hoofdstad van de regio, met talloze culturele bezienswaardigheden evenals de talrijke keramiekfabrieken, daar vindt u mooie souvenirs als aandenken aan uw historische vakantie in Frankrijk. Voor hen die op zoek zijn naar actieve vakanties in Limousin, vinden een brede keuze aan watersportmogelijkheden, zoals vissen, jagen, klimmen, paardrijden en golfen. Het dorp Dournazac is typerend voor de veelzijdigheid van wat u hier aantreft. Bezoek de indrukwekkende Chateay de Montbrun uit de 15e eeuw, op dit moment een hotel ( te koop – souvenir ), of de Pompadour paardenracebaan, deze wordt wel beschouwd als de mooiste van Frankrijk. Gedurende de zomer kunt u de opwindende evenementen bezoeken terwijl in oktober het grote kastanje festival in de stad wordt gehouden. Na zoveel indrukken van een veelzijdige vakantie, kunt u altijd genieten van een eenvoudige, vredige en rustige vakantie, neem een verfrissende duik bij de villa met zwembad in Limousin. Vergeet het gewone leven even en boek een chalet in Limousin bij Bungalow.Net.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.