Onze vakantieparken in de Provence liggen op de mooiste plekken

Met een vakantiehuis op een van onze vakantieparken in de Provence kan uw vakantie echt niet meer stuk. De vakantieparken zijn in de zomermaanden ingesteld op gezinnen met kinderen. Ze hebben vaak een activiteitenprogramma... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Provence


Informatie

Met een vakantiehuis op een van onze vakantieparken in de Provence kan uw vakantie echt niet meer stuk. De vakantieparken zijn in de zomermaanden ingesteld op gezinnen met kinderen. Ze hebben vaak een activiteitenprogramma voor jong en oud. Maar een dagje erop uit tijdens je vakantie in de Provence is natuurlijk ook fijn want er is heel veel te zien.

Activiteiten in de Provence

Aan de kust is van alles te beleven. Zwemmen in de Middellandse Zee is al heerlijk met een aangename temperatuur. In verschillende plaatsen zoals in Bormes les Mimosas kan je leren duiken. Er zijn ook veel surfscholen langs de hele Middellandse Zeekust en bij Marseille, Cassis en Calanques kan je ook zeekajakken. In Castellane kan je raften en op het Lac de Castillon kan je heerlijk zeilen. Van Montpezat naar Quinson kan je kajakken of kanoën op de rivier de Verdon. Ook kan je vanaf Bij het dorp Aiguines kano’s huren om de beroemde kloof de ‘Gorges du Verdon’ te bekijken. Dit bijzondere natuurverschijnsel is uniek in Europa en moet je beslist gezien hebben tijdens je vakantie in de Provence.

Een dagje erop uit

Onze vakantieparken in de Provence hebben meestal ook informatie over de attractieparken in de wijde omgeving en verkopen kaartjes met korting. Bezoek bijvoorbeeld het Magicland Park dat aan de kust ligt tussen Marseille en Martigues in het plaatsje Ensuès La Redonne. Of ga een dag naar Marineland in Antibes waar spectaculaire shows zijn met orka’s, dolfijnen en zeeleeuwen en waar u in de aquariums en de dierentuin een grote verscheidenheid aan dieren kunt zien. Maar waar u de kinderen helemaal een plezier doet tijdens uw vakantie in de Provence is wel Aquacity in Les Pennes Mirabeau. In dit waterpark kunt u zich met de kinderen de hele dag in allerlei waterattracties en in zwembaden vermaken. Voordat u ’s avonds weer terug gaat naar uw bungalowpark in de Provence kunt u hier nog eten of u zoekt een gezellig restaurant uit aan de kust in L’Estaque.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/