Ervaar de herfst bij de voordelige vakantiehuizen in Sauerland

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Sauerland staan op mooie plekjes, dit vakantiegebied staat bekend om de prachtige natuurlijke landschappen. Het Sauerland ligt zowel in Noordrijn Westfalen als in Hessen. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Sauerland

Speciale Vakantiehuizendeals in Sauerland


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Sauerland staan op mooie plekjes, dit vakantiegebied staat bekend om de prachtige natuurlijke landschappen. Het Sauerland ligt zowel in Noordrijn Westfalen als in Hessen. Het is een dunbevolkt gebied met meer natuur in de vorm van heuvels en bergen. In het Hochsauerland zult u maximale hoogtes aantreffen van 840m bij Winterberg. Het Sauerland is een laaggebergte in Midden Duitsland. Wat velen niet weten is dat u hier diverse meren zult aantreffen zoals het Biggemeer, Diemelmeer, Hennemeer, Sorpemeer en Versetalmeer. Er zijn diverse redenen waarom men kiest voor de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Sauerland. Een van de redenen zijn de mogelijkheden voor wintersport bij Winterberg en Willingen. Denkt u ook aan de vele vormen van watersport bij de bovengenoemde stuwmeren. Bezoek de grotten bij Iserlohn, Attendorn, Balve. Geniet van de natuur bij het Eggegebergte of het Arnsbergerbos. Ontdek de historische plaatsen zoals bij Arnsberg, Meschede of Korbach. U heeft alle reden om nog even door te lezen.

Bezienswaardigheden in het Sauerland

Een bezoek aan het plaatsje Attendorn vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Sauerland is zeker aan te raden, hier kunt u de bekende en indrukwekkende Attagrot ontdekken en bewonderen. Bij Brilon en Iserlohn kunt u de druipsteengrotten bewonderen, produkten van een natuurlijk proces waar de mens niets mee te maken heeft. Bij Warstein kunt u de brouwerij en proeverij van Warsteiner bier bezoeken, een leuke ervaring , zeker als u dit nooit gezien heeft. Willingen en Winterberg zijn twee wintersportplaatsen, in de zomer kunt u hier genieten van bergsport, wandelen en fietsen. Om u een idee te geven van de omvang van dit gebied, er zijn 80 skipiste, 3 rodelpistses, 55 skiliften, 150 sneeuwkanonnen en 180km aan langlaufloipes, deze vormen mooie wandelroutes als er geen sneeuw ligt. Silbach is een van de oudste dorpen, het zijn maar drie boerderijen en wat huizen tegen een berghelling maar toch het bestaat en het leeft. Liefhebbers van wandelingen maken zouden zeker informeren naar de diverse wandelroutes, kort en lang, in deze omgeving zodat u iets kiest wat u fysiek aankunt. Het Teutoburgerwoud is een prachtig stuk natuur met een lage bergrug met een lengte van 150km lang. U vindt hier mooie rotsen bij de Dorenther klippen of ontdek het Hermansdenkmal na een stevige wandeling. De rotsformatie Externstein van zandsteen ligt niet ver van de stad Detmold. Het zou een historisch steenformatie zijn teruggaande tot in de Middeleeuwen. Hoe dan ook , het is een prachtig gebied waar u als natuurliefhebber zeker van zult genieten. De hartelijke ontvangst, het lekkere eten , de natuur en cultuur maken deze vakantie in het Sauerland tot een succes voor iedereen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.