Verwen uzelf met Herfstvakantie bijj de vakantiehuizen in Duitsland

en Herfstvakantie bij de gezellige vakantiehuizen in Duitsland wil toch iedereen? U kunt werkelijk alle kanten op in Duitsland. De gastvrijheid van de duitsers is hartelijk en professioneel. De mogelijkheden voor een actieve... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

Een Herfstvakantie bij de gezellige vakantiehuizen in Duitsland wil toch iedereen? U kunt werkelijk alle kanten op in Duitsland. De gastvrijheid van de duitsers is hartelijk en professioneel. De mogelijkheden voor een actieve vakantie zijn groot, kies voor een vakantie in de bergen of aan de kust. Ontspannen tijdens een wellnessvakantie wordt werkelijkheid in Duitsland. Rondkijken in een Duitse stad, sfeer proeven en kunst ontdekken in de musea en galerijen is een absolute aanrader. Duitsland is een groot en overweldigend land. Iedereen kan op een eigen manier van dit mooie vakantieland genieten.

De Harz

Het is onmogelijk om in 300 woorden uit te drukken waarom u zou moeten kiezen voor Duitsland dus ik beperk me tot een klein stukje namelijk het Harzgebied. Op deze vakantiebestemming gaan natuur en cultuur vaak hand in hand. De toeristen voelen zich sterk aangetrokken tot de prachtige natuur en de gemoedelijke dorpen en de gezellige vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Duitsland. De hoogste top van de Harz is de Brocken. U kunt met het smalspoortreintje prachtig de omgeving verkennen. Fietsen, mountainbiken en wandelen in de Harz is een heerlijke bezigheid, iets meer ervaring en goed schoeisel en kleding is wel een vereiste. Stop vooral in een klein dorpje waar u nog vaak de plaatselijke bouwstijl van deze regio aantreft. In het landschap treft u heel vanzelfsprekend nog kastelen en oude mijnen aan. Steden als Goslar en Quedlinburg worden gelukkig beschermd door de UNESCO. Een Herfstvakantie in de Harz heeft veel te bieden.

Aan de kust

U zult vanwege het seizoen geen zonvakantie aan de Duitse kust ervaren, de Duitse Oostzeekust is daarentegen een heerlijke Herfstvakantie bestemming. Het eiland Fehmarn is een paradijs voor de surfers en funsport op het water dankij de stevige golfslag en het groot aantal zonuren. Daarnaast vinden de trekvogels hier een plezierige tussenstop tijdens hun trektocht. Een strandwandeling bij Heiligendamm of het Timmerdorferstrand is heerlijk in het najaar. Lekker uitwaaien tijdens de Herfstvakantie bij vakantiehuizen in Duitsland is de beste manier om uw batterij weer op te laden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.