Ervaar de herfstkleuren bij de vakantiehuizen in Eifel Moezel

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in deEifel Moezel staan klaar voor u voor een bijzonder vakantieverblijf. De periode van de herfst in het middelgebergte Eifel Ardennen is een unieke kans om maximaal te genieten van de... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Eifel Moezel


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in de Eifel Moezel staan klaar voor u voor een bijzonder vakantieverblijf. De periode van de herfst in het middelgebergte Eifel Ardennen is een unieke kans om maximaal te genieten van de steeds veranderde herfstkleuren. De Moezel stroomt door een prachtig gebied, wat nog mooier is als de herfstkleuren een tijdelijke hoofdrol in de natuur spelen. Het weer zal niet altijd stabiel zijn maar daar kunt u zich op kleden. Een wandeling of fietstocht in de omgeving van de vakantiehuizen in de Eifel Moezel in deze tijd van het jaar wilt u niet missen.

De Eifel

De Eifel is het oostelijke deel van het middelgebergte Eifel Ardennen. Het hoogste punt is de Hohe Acht met 747m. Het noorden van de Eifel is sinds 2004 het nationaalpark Eifel. U vindt hier nog steeds de zichtbare gevolgen van het effect van het vulkaanlandschap met kratermeren, ook wel de ‘Blauwe ogen’ van de Eifel genoemd. De Eifel ligt precies tussen Aken, Keulen, Trier en Koblenz. Vroeger was de Eifel een arm gebied, de wetenschappelijke en economische invloeden van de kloosters bij Echternach en Prum brachten daar verandering in. Tijdens een bezoek aan het Eifel Vulkaanmuseum in Daun en het Maarmuseum zult u veel ontdekken over de natuurhistorie van dit gebied waar duizenden vulkanen een grote rol speelden. Brockscheid is de locatie waar al vele klokken gegoten zijn, kijk rond in de diverse basilieken en kerken vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Eifel Moezel. Het bronwater uit de Eifel is fris, kraakhelder en gezond. De Eifel is een schoolvoorbeeld van een afwisselend wandelgebied in de natuur met dorpen, kastelen, kloosters rotsen, meren, watervallen en talloze borrelende mineraalbronnen. Het Laachermeer is een paradijs voor de watersportliefhebbers.

De Moezel

Het Moezeldal is een uniek waterlandschap tussen Koblenz en Trier, mooie locaties voor een vakantiehuis voor Herfstvakantie in Eifel Moezel. Dit gebied biedt een prachtig landschap mede dankzij de vele wijngaarden en wijnboerderijen. De witte moezelwijn staat voor pittig, fruitig en speelse witte wijn. De Bremmer Calmonts is het steilste wijnbergcomplex van Europa. De Moezel is 545km lang. De dorpjes en plaatsjes in deze omgeving hebben vaak te maken met de wijnbouw, wijn proeven in een wijnkelder is in het Moezelgebied een veel voorkomende bezigheid. Als u rondkijkt in deze omgeving treft u veel burchten en kastelen in het landschap, denkt u hierbij aan Burg Elz, Burg Pyrmont bij Roes of Burg Thurant bij Alken om een paar voorbeelden te noemen. Samen met de wijndorpen als Piesport, Urzig en Krov of het oudste wijnplaatsje Neumagen Dhron kunt u kennis maken met een bijzonder landschap. U vindt romantiek bij Bernkastel Kues of ontdek de historie bij Beilstein en Cochem. In Cochem is een bezoek aan de Reichsburg eigenlijk een ‘must’. Trier is een belangrijke toeristische trekpleister in het Moezelgebeid, een van de oudste steden met een indrukwekkende stadspoort Porta Nigra. Het gebied van de Eifel en Moezel biedt eindeloze mogelijkheden voor een actieve en culturele vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/