Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Zweden

Maak kennis met de cultuur tijdens de herfstvakantie van Zweden. De hoofdstad Stockholm is enig in zijn soort. Het is gebouwd op 14 eilanden, vandaar dat je midden in de stad kunt zwemmen en vissen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zweden


Informatie

Maak kennis met de cultuur tijdens de herfstvakantie van Zweden. De hoofdstad Stockholm is enig in zijn soort. Het is gebouwd op 14 eilanden, vandaar dat je midden in de stad kunt zwemmen en vissen. Er liggen overal boten. U kunt zowel op de fiets als wandelend de stad verkennen. Ontdek de Gamla Stan oftewel Oude stad of het Koninklijk paleis. De tuinen van Drottningholm mag u eigenlijk ook niet missen. U komt ogen, oren en tijd te kort in deze stad. In Jokkmokk vindt u het centrum van de Samische cultuur compleet met informatief museum en school. Maak kennis met het Samische handwerk en volksgezang, echt anders. Net buiten Stockholm kunt u het openluchtmuseum in Skansen bezoeken, een aanrader. Er is voor ieder wat van zijn gading.

Een actieve herfstvakantie is leuk en gezellig

Geniet van de vele buitenactiviteiten tijdens de herfstvakantie in Zweden. Blekinge wordt ook wel de Tuin van Zweden genoemd vanwege de mooie scherenkust, de loofbosen, de meren en liefelijke dorpen. Het gebied leent zich uitstekend voor vissen, zwemmen, wandelen en mountainbike evenals watersportrecreatie. Zweden heeft een groot aanbod van wandelvakanties door het hele land. Noord Zweden is een lang gebied met bossen, poolvlakten, weiden en gletsjers, een paradijs voor wat avontuur en actie in de natuur. Lapland en bij het nationaalpark Sarek vindt u mooie wandelroutes en mountainbiketochten. Ga klimmen in de bergen als u wat ervaring heeft en van uitdaging houdt. Het uitzicht is bij aankomst de beste beloning die u kunt bedenken.

Ontdek Zweden als veelzijdig vakantieland

Een herfstvakantie in Zweden kunt u naar eigen inzicht invullen, elke regio heeft zijn eigen schoonheid en eigenaardigheden. In Zuid Zweden liggen stranden en akkers, kastelen. In Schonen vindt u veel kunstenaars vanwege de sfeer en lichtval. Bleking biedt een prachtig kustlandschap met klippen, een visgebied en prachtige mogelijkheden om te kano varen. Smaland is met de rode houten huisjes, groene bossen en glinsterende meren een regio apart waar de glasblaaskunst al vele gebruiksvoorwerpen en kunst heeft ontworpen. In Oland vndt u mooie natuur zoals op de hoogvlakte Stora Alvaret of bezoek de Koninklijke zomerresidentie Solliden. Gotland vormt een eigen wereld met rotsen en druipsteengrotten van Lummelundagrottan en de stad Visby. De kust van Halland is een groot zandstrand. Kies voor de locatie die aansluit bij uw vakantie wensen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.