Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in Balatonlelle

De mooiste vakantiehuizen in Balatonlelle vindt u aan de zuid-oever van het Balatonmeer in deze kilometerslange badplaats. Sinds 1900 is deze badplaats in ontwikkeling en beweging. Het traditionele kuuroord is professioneel en met de tijd meegegaan. Lees meer

Informatie

De mooiste vakantiehuizen in Balatonlelle vindt u aan de zuid-oever van het Balatonmeer in deze kilometerslange badplaats. Sinds 1900 is deze badplaats in ontwikkeling en beweging. Het traditionele kuuroord is professioneel en met de tijd meegegaan. Balatonlelle biedt een haven, promenade, station, winkels en kiosken, gezellige restaurants en terrasjes. In augustus wordt hier jaarlijks een Wijnfestival gehouden.

De badplaats

De mooi gelegen badplaats Balatonlelle biedt een langzaam aflopende oever zodat u hier met een gerust hart met kleine kinderen kunt genieten aan het strand. U vindt vanaf de haven een terrein van 1,6km lang met gazon, overdekte terrassen waar ieder op eigen wijze geniet van de zon en het water. Natuurlijke vindt u aan de oever gezellige activiteiten zoals kajakken, waterfietsen en surfen. We geven u graag nog een paar namen van mooie stranden in de omgeving; Napfeny strand en Nyugati strand op 0,5km, Platan strand op 3,5km.

De omgeving

Het centrum wordt gevormd door de promenade tussen de haven en het station. Daar zijn de parkeerplaatsen, parken, de meeste winkels en kiosken gevestigd. De huidige school is gehuisvest in een voormalig herenhuis. Op de wijnberg staat de Barock kapel uit de 18e eeuw. De wijnkelder is opengesteld voor bezoekers voor nadere uitleg over de wijncultuur, proeverij en uiteraard verkoop van de wijnen. Rondkijken in de omgeving is altijd leuk tijdens een vakantie in Balatonlelle. In een straal van 60km kunt u een bezoek brengen aan de burcht Sumeg of een deel van de dag doorbrengen in de Kittenberger Zoo-dierentuin in Veszprem. In Balatonfüred kunt u en uw kinderen uw energie kwijt in het Annagora Aquapark. De manege ligt 1km verderop. Hetzelfde geldt voor de kartbaan. Drie kilometer verderop kunt u de tennisbaan en het avonturenpark Balatonboglar bezoeken. Jong en oud vindt wel iets van zijn gading in en bij Balatonlelle.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.