Vakantieparken in Basilicata

Voor een geweldige vakantie met de familie in Basilicata verblijft u op een vakantiepark in Basilicata. Vanuit een vakantiepark in de natuur van Basilicata kunt u een aangename buitensportvakantie beleven. Maak gezellige wandeltochten... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Basilicata


Informatie

Voor een geweldige vakantie met de familie in Basilicata verblijft u op een vakantiepark in Basilicata. Vanuit een vakantiepark in de natuur van Basilicata kunt u een aangename buitensportvakantie beleven. Maak gezellige wandeltochten met de familie in de fraaie natuur en verken met de kinderen de lokale flora en fauna. Hoewel kleinschalig, de kust is zeker een bezoek waard. Vanuit vakantieparken aan het strand in Basilicata kunt u gaan genieten van een zonovergoten strandvakantie in Basilicata aan de bekende badplaatsen Lido di Metaponto en Maratea ook wel de Golfo di Policastro genaamd. Verblijf daarop op een vakantiepark met zwembad in Basilicata en geniet van de zon en helderblauwe wateren met witte zandstranden.

In de bergen van Basilicata vanuit een vakantiepark in Basilicata

Actie in de bergen vanuit een vakantiepark in de bergen van Basilicata. Geniet van een vakantie in de bergen van Basilicata waar u allerlei spannende activiteiten kan doen. Er zijn tal van bergsporten die u kunt oefenen zoals bergbeklimmen, mountainbiken of canyoning. Het is ook mogelijk om alleen van de prachtige uitzichten te genieten die u vanaf de bergen heeft. Vakantieparken in Basilicata zijn perfect voor die mensen die naar Basilicata komen voor hun cultuurvakantie. Tijdens hun cultuurvakantie in Basilicata kunnen zij verschillende leuke plekken bezoeken zoals het beeld van de verlosser op de Monte San Biagio waarbij zij een vakantiepark in Basilicata als uitvalsbasis gebruikt.

Een geweldige familievakantie op een vakantiepark in Basilicata

Op vakantie met de familie is een heuse ervaring en des te meer als u gaat verblijven op een vakantiepark in Basilicata. Op het vakantiepark zelf zijn er zoveel activiteiten te doen, dat u het park niet eens hoeft te verlaten om plezier te hebben. U kunt lekker liggen luieren aan het zwembad van het vakantiepark, tennissen op de tennisbanen van het vakantiepark in Basilicata of golf gaan spelen op de minigolfbaan of 18-holes golfbaan van het vakantiepark. De kinderen kunnen naar hartelust spelen in de speeltuinen of kinderzwembad van het vakantiepark. ’s Avonds kunt u met z’n allen genieten van een lekkere eten in de restaurant van het vakantiepark in Basilicata of smullen van de heerlijke pizza’s. Uw familievakantie in Basilicata zal onvergetelijk zijn.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.