Een vakantie in onze vakantieparken aan het Comomeer is top

Het Comomeer in Italië is razend populair want er is van alles te beleven voor het hele gezin. Als u op een van de vakantieparken aan het Comomeer logeert dan hebben ze bij de receptie meestal een overzicht van de excursies die je... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Comomeer


Informatie

Het Comomeer in Italië is razend populair want er is van alles te beleven voor het hele gezin. Als u op een van de vakantieparken aan het Comomeer logeert dan hebben ze bij de receptie meestal een overzicht van de excursies die je hier allemaal kunt maken. Er zijn genoeg activiteiten die je met het hele gezin kunt doen zoals wandelen en fietsen maar ook op het water: zeilen, surfen, kanoën. Een vakantie aan het Comomeer betekent actie.

Het pittoreske Como

Het stadje Como aan het gelijknamige meer is in de zomer supergezellig. In het historische centrum kun je in het oude historische centrum dat autovrij is heerlijk op je gemak rondkijken. Een vakantie aan het Comomeer betekent ook de geschiedenis van een stad verkennen. Als je hier op het centrale plein staat, het Piazza Duomo, dan word je omringd door historische gebouwen waarvan de kathedraal die gewijd is aan de Heilige Maagd Maria het meest in het oog springt. Deze gotische kathedraal beschikt over enkele bijzondere kunstschatten zoals wandtapijten en schilderijen uit de 15e eeuw. Als u in Como bent neem dan ook de Funiculair naar Brunate en geniet van het spectaculaire uitzicht over het meer. Vanaf dit punt zijn er vele mooie wandelingen te maken, eventueel ook helemaal terug naar beneden.

Varese en de Bedevaartsroute

Vanuit een van de vakantieparken aan het Comomeer is een bezoek aan het tuinstadje Varese een interessant uitstapje voor het hele gezin. Het stadje ligt ten westen van het Comomeer vlakbij de grens met Zwitserland. Enkele bijzondere gebouwen zijn het barokke Palazzo Estense met de prachtige Estense Tuinen en de 18e-eeuwse Villa Mirabello. De Sacro Monte di Varese, een van de heilige bergen in Italië, is een uitzonderlijk mooie route naar de top van de berg en een must als u in een vakantiehuis aan het Comomeer zit. De route omvat een weg met daarnaast een groot aantal kapellen die allemaal afzonderlijk al de moeite van een bezoek waard zijn. De hele route is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/