U zult maximaal genieten bij de vakantiehuizen in Sirmione

De vakantiehuizen in Sirmione staan bij het prachtige Gardameer, het wordt ook wel de Parel van het Gardameer genoemd en de plaatsnaam werd regelmatig gebruikt in de gedichten van Goethe en Strendhal. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Sirmione


Informatie

De vakantiehuizen in Sirmione staan bij het prachtige Gardameer, het wordt ook wel de Parel van het Gardameer genoemd en de plaatsnaam werd regelmatig gebruikt in de gedichten van Goethe en Strendhal. Het ligt aan de zuidkant van het Gardameer en grenst deels aan de golf van Desenzano. Sirmione heeft diverse bezienswaardigheden, een ervan zijn de geneeskrachtige bronnen, bedenk dat in 1900 de eerste Spa geopend werd. De bron Font Bola biedt zwavelhoudend water wat via een buizenstelsel naar de verschillende thermale baden wordt gevoerd. Sirmione is eigenlijk een schiereiland, op de punt van de landtong vindt u nog overblijfselen van een Romeinse villa in een wandelpark. Castello Scaligero is een gebouw uit de 15e eeuw, een indrukwekkend kasteel met grote toeristische waarde. De antieke ophaalbrug geeft toegang tot Sant Anna, een kerk met prachtige muurschilderingen. Het stadscentrum bestaat uit smalle straatjes, kleine winkeltjes, een paar kleine ijssalons, alles in een typisch Italiaanse sfeer. Het kan hier tijdens het hoogseizoen gezellige druk en warm zijn. Maak een boottocht langs de kustlijn bij Sirmione met een van de gekleurde sloepjes vanaf de haven, de kustlijn is prachtig vanaf het water. Sirmione is een van de weinige afwijkingen van de oever met de langtong van het schiereiland. Ontdek de Grotta di Catullo op het eiland., hier zou de gelijknamige dichter gewoond hebben.

De omgeving van Sirmione

Een leuk stadje om te bezoeken vanaf de vakantiehuizen in Sirmione is Peschiera del Garda en Veron met de Romeinse theaters ligt ook vlakbij. Het recreatiepark Canevaworld met de diverse attracties voor de kinderen ligt 20km verderop. Een bezoek aan een van de spa’s of thermale baden is heerlijk ontspannend. Bij Sirmione ligt een spa omringd door de olijfbomen, met diverse baden, massage behandelingen. De omgeving van het Gardameer biedt diverse activiteiten zoals zeilen, zwemmen, wandelen en fietsen, golf spelen. Mensen die graag in de natuur zijn, zullen hier zeker plezier aan beleven, de natuurparken en bergen en watervallen zijn prachtige voorbeelden van mooie Italiaanse natuur. Vanaf de vakantiehuizen in Sirmione kunt u leuke steden bezoeken zoals Venetië of Verona.

Het Gardameer

Het Gardameer is het grootste en schoonstse meer van Italië en het biedt een landschap van bergen en stranden. Langs het Gardameer kunt u vanaf de vakantiehuizen in Sirmione leuke plaatsen ontdekken zoals Peschiera en Lazise. In deze zelfde omgeving liggen mooie steden als Verona, Milaan of Venetië. Proef de sfeer in de straatjes met vaak nog kleine winkeltjes, ga lekker uit eten, Italiaanser kan niet. Daarnaast is het klimaat bij het Gardameer heerlijk, het kan wat warm zijn in de zomermaanden maar u kunt op vele plaatsen afkoelen met een frisse duik in de zee of in het zwembad. Verwen uzelf met een vakantiehuis in Italië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.