Vakantiehuizen in Levanto

Levanto ligt net buiten Cinque Terre. Ontdek het levendige stadje vanaf de vakantiehuizen in Levanto, het ligt in een kleine baai bij een mooi zandstrand. Gezien het feit dat het net buiten de vijf dorpen ligt, kunt u hier net iets goedkoper op vakantie in Italië. Lees meer

Informatie

Levanto ligt net buiten Cinque Terre. Ontdek het levendige stadje vanaf de vakantiehuizen in Levanto, het ligt in een kleine baai bij een mooi zandstrand. Gezien het feit dat het net buiten de vijf dorpen ligt, kunt u hier net iets goedkoper op vakantie in Italië. Het ligt in de provincie la Spezia in de regio Ligurië. Om u een beeld te geven van de ligging, het ligt aan de kust in een dichtbeboste omgeving met olijf- en pijnbomen en vlakbij het nationale park Cinque Terre.

Bezienswaardigheden

Het historische centrum van Levanto met mooi beschilderde villa’s en een gezellige markt is leuk om te ontdekken. Bezoek het Middeleeuwse kasteel, ooit gebouwd om het dorp. Het was ooit als verdediging van de omgeving gebouwd en is nu opengesteld voor bezoekers. De kerk van Sant Andreas is een prachtig voorbeeld van Ligurische gotiek uit de 13e eeuw. Liefhebbers van tuinarchitectuur mogen de villa Agnelli met de mooie tuinen niet missen. In het plaatsje vindt u twee mooie pleinen, de Piaza della Loggia met het monument van cultuur en vrede en Piazza Cavour, een voormalige binnenplaats van openbare gebouwen. Net buiten het dorp is een bezoek aan de vijf dorpjes van Cinque Terre een aanrader, dit moet u zelf ervaren.

De omgeving

Het zandstrand in de omgeving leent zich uitstekend voor strandactiviteiten als zonnebaden en zwemmen en wat dacht u van de watersport met surfen en zeilen. Tijdens een bezoek aan de haven kunt u de jachten en boten bewonderen, kano varen, waterfietsen, surfen. Als u wilt kennis wilt maken met cultuur, kunst en historie, kunt u een stadswandeling naar Genua, Pisa, Lucca of Florence overwegen. Een vakantie in Levanto biedt talloze mogelijkheden voor velen. Het milde klimaat is een tweede goede reden voor het kiezen van deze vakantiebestemming in Italië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.