Vakantieparken Cinque terre

Ligurië is een van de mooiste regio’s in Italië met een prachtige, grillige kust en mooie dorpen en steden. Het binnenland is nog bijna onaangetast en is voor de natuurliefhebber een eldorado. Onze vakantieparken... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Ligurië


Informatie

Ligurië is een van de mooiste regio’s in Italië met een prachtige, grillige kust en mooie dorpen en steden. Het binnenland is nog bijna onaangetast en is voor de natuurliefhebber een eldorado. Onze vakantieparken in Ligurië bieden vaak entertainment voor de kinderen of voor het hele gezin. Als de kinderen zich vermaken, dan kun je als ouder ook lekker van je rust genieten. Wilt u tijdens uw vakantie ook niet koken? Zoek dan een van de vakantieparken in Ligurië uit die ook zelf een restaurant op het terrein hebben of take-aways.

Bezoek de haven van Portofino

Een vakantie in Ligurië betekent ook erop uit gaan. Voor degenen die in de buurt van Genua zitten is Portofino een mooi doel. Het is namelijk volgens kenners een van de mooiste haventjes van Italië. Portofino werd door de Romeinen in de oudheid Portus Delphini gedoopt, wat de ‘stad van de dolfijnen’ betekent. De Golf van Genua werd in die tijd namelijk overspoeld door grote scholen dolfijnen. Het prachtige berglandschap op dit schiereiland is een regionaal natuurpark met de Monte di Portofino als hoogste top. ’s Avonds op het terras van je woning op een bungalowpark in Italië geniet je nog heerlijk na.

Wandelen in de Ligurische Alpen

Zodra je in deze regio het binnenland intrekt, ben je al in de natuur. De Ligurische Alpen die in het zuidwesten van de regio liggen, vormen het natuurgebied Parco Regionale Alta Valle Pesio e Tanaro. Dit natuurgebied is erg geliefd bij wandelaars en wat is er heerlijker dan tijdens je vakantie in Ligurië eens flink de benen te strekken. Er zijn hier schitterende wandelingen uitgezet en voor wie het aandurft is er ook een pad naar de hoogste top, de Punta Marguareis met een hoogte van 2650 meter. De Ligurische Alpen verdwijnen bij plaatsen zoals San Remo en Ventimiglia in de Middellandse zee dus u kunt wel bedenken hoe mooi het hier ook onder water moet zijn.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.