Vakantiehuizen in Marche

Boek een spectaculaire vakantie in Italië and verblijf in een vakantiehuis in Marche. Marche ligt centraal in Italië en grenst aan de regio’s Emilia-Romagna, Toscane en Umbrië en ook aan de Adriatische zee. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Marche


Informatie

Boek een spectaculaire vakantie in Italië and verblijf in een vakantiehuis in Marche. Marche ligt centraal in Italië en grenst aan de regio’s Emilia-Romagna, Toscane en Umbrië en ook aan de Adriatische zee. De kuststrook is ongeveer 173 kilometer lang vol met zand- en kiezelstranden en mooie blauwe baaien. Hier zult u een gedenkwaardige strandvakantie hebben. Breng de hele dag door aan de stranden zoals Numana en Sirolo. Aan de witte zandstranden van Marche zult u zeker een aangename tijd hebben. Bent u op vakantie maar wilt u toch even werken of een oogje houden op uw e-mails? Een vakantiehuisje met internetverbinding in Marche is dan zeker geschikt voor u.

Geniet van cultuur vanuit een vakantiehuis in Marche

Een vakantiehuisje in Marche is een goed beginpunt voor uw culturele vakantie. Maak een tour door de stad of in de buitenwijken van de stad en bezoek de meest interessante bezienswaardigheden van Marche. Monumenten en kathedralen, villas en forten zullen in uw reisroute opgenomen worden als u meer wilt leren over de geschiedenis van Marche. Speel lekker tennis gedurende uw vakantie bij een vakantiehuis in Marche of organiseer een tennisvakantie voor uw tennisclub. U zult zeker genieten op de tennisbanen van uw vakantiehuis in Marche, op elk tijdstip van de dag.

Ervaar een natuurvakantie in vakantiehuizen in Marche

Organiseer een fietsvakantie voor uw groep vrienden in de mooie omgeving van Marche. Vanuit vakantiehuisjes in Marche kunt u gaan fietsen in de verbazingwekkende bossen van de regio en bewonder de flora en fauna. U kunt in de steden fietsen waar u cultuur in verschillende vormen kunt bewonderen. Fiets langs de mooie stranden gelegen aan de Adriatische zee en rust even bij een van de cafés aan het strand. Als u een natuurliefhebber bent en u wilt zo dicht mogelijk van de natuur zitten, huur een vakantiehuisje in de natuur van Marche. Hier kunt u mooie wandelingen gaan maken onder de schaduw van de bomen, luisterend naar de geluiden van de dieren. Een heuse ervaring gedurende uw vakantie in de natuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/