Vakantieparken in Piemonte

Een leuke vakantie met de familie begint op een vakantiepark in Piemonte. U kunt hier gezellige dagen doorbrengen met de kinderen. Op het park kunnen ze aan alle soorten activiteiten deelnemen van het animatieteam. U als volwassene... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Piemonte

Speciale Vakantieparkendeals in Piemonte


Informatie

Een leuke vakantie met de familie begint op een vakantiepark in Piemonte. U kunt hier gezellige dagen doorbrengen met de kinderen. Op het park kunnen ze aan alle soorten activiteiten deelnemen van het animatieteam. U als volwassene kunt ook aan diverse activiteiten deelnemen zoals golfen of tennis.  Vanuit het park kunt u ook het dierentuin La Torbiera bezoeken en dieren bekijken in hun natuurlijke omgeving en een leuke picknick houden in het park. Een leuke ervaring voor de kinderen waarbij u een vakantiepark in Piemonte als uitvalsbasis gebruikt.

Actief zijn tijdens uw vakantie in Piemonte

Vanuit een vakantiepark in Piemonte kunt u ook allerlei activiteiten doen waarbij u actief moet zijn. U kunt een fiets huren bij het park en rond gaan rijden in de natuur en hier naar de mooie flora en fauna kijken. Op het Lago Maggiore kunt u ook aan kanoën, waterfietsen, zeilen of surfen doen als u liever actief wilt zijn op het water. Zoekt u liever iets in de winterperiode, dan kunt u heerlijk komen skiën, snowboarden of langlaufen in de skigebieden in Piemonte. 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.